_aysenur Mervis60 Biz eşimle sürekli cips falan gömüyoruz valla 😄 36 haftadayım ölçülü olarak her şeyi her zaman yedim bi sıkıntı yaşamadım şükür
_aysenur Mervis60 Haha bazıları pimpirikli oluyor benimkininde var bazı takıntıları da bu tarz şeylere karışmıyor allahtan tek derdi dondurma soğuk su soğuk meyve bi rahat bırakmıyor gizli kaçak yiyorum içiyorum 😄
_aysenur Esra-89 Oh afiyet olsun kokulu kokulu bende mi yapıp içsem zaten yatamıyorum geceleri bari keyif yapayım bebiş gelmeden 😄
EdanurZ _aysenur benimkinin şuanda sadece gazlı içeceğe takıntısı var sonrada değişir mi başka şeylere takar mı bilmiyorum 😂 belli de olmaz 🤔
Bebiskomm Mervis60 cips bebekten cok sizi etkiler cipsin tuzu sizi sisirir elleriniz ayaklarınz siser
gulumse0611 Valla bnde ne bulursam yiyorum abartmadan canım o an ne isterse diyette değil hamilelikte olduğumuzu unutcaz yoksa😂
Wonderanne Mervis60 valla abartmadan ikisini de tüketiyorum ben midem kötü olunca cips iyi geliyor napayım bence abartmazsan sorun olmaz 🤷birde hemşireyim sen düşün 😅
_aysenur EdanurZ Aynen bi yerden bi şey duyarlarsa hemen ona takarlar zaten bazen bizden takıntılı oluyorlar ama olsun en azından ilgisiz değiller 😊