Mervis60 Yasak diye ne cips yiyebiliyorum ne nescafe en sevdiklerimden🤣🤣 uzağım bebeğimin sağlığı için sizde bole soyledilermi doktora gidince tekrar sorcam 😅🤔
MinnakLiva Mervis60 Yavrum yediğin cips direkt çocuğun ağzına gitmiyor merak etme plesentanın görevi onu ayrıştırmak. Ölçülü yersen birşey olmaz
Zynp01 Mervis60 ketçap mayonez asla yemiyordum doktora sordum abartmadan yiyebilirsin dedi mayonez yok tabi çiğ yumurta var. Cips de yiyebilirsin zaten 2-3 kere yesen isteğin geçer dddi cidden öyle oldu
MinnakLiva Mervis60 eşinize bir hamilelik ve beslenme kitabı hediye edin hem kırıcı olmazsınız hemde bilgilenir 😊
SenaSrts Ayyy bnmde en cok cips cekiyor canimm. 1 paketi 3 e 4 e boluyorum. Hem cok tuzlu hemde cok yagli oldugu icin kisitliyorum kendimi
Aybukeb Ben abartmadan herşeyi yeyip içtim nescafe de günde bir bardak içiyorum bir fincan da Türk kahvesi içiyorum yoksa 9 ay nasıl geçer bunalıma girerdim psikolojim de önemli
Anneyimmmmm Mervis60 kız bende hamileyken cips çikolata kahve hep uzak durdum. Şimdi gülüyorum ne olacakmış azıcık yeseymişim diyorum 😀
Anneyimmmmm Mervis60 tabiki öyle zaten canınızın çektiğini mutlaka yeyin 😊 şimdi mutlaka ye doğumdan sonra da herşey gaz yapıyor. Yine mahrum kalıyoruz. O yüzden şimdi ye canının istediğini abartmadan 🥰