Greyy90 bebegimm16 38 olduk sancı yok bakalım çarşamba günü çatı da dutumlar ne😀 en son pozisyonunu almıştı miniğim
busraydinli bebegimm16 heyecan dorukta gün sayıyorum sürekli 37+2 olduk 🥰 pozisyonunu aldı ama kanala girmedi henüz bekliyoruz bakalım
Minnosanne27 Esilamiram 39+2 hala beklemedeyiz bizde çok şiştim ama yok gelmiyor küçük hanım kızlar erken doğar diyorlar ama yok anam ne gelen var gıden 😂😊
Gencdijle Greyy90 ben de 38’im sizde hiç mi sancı olmuyor 🤔ben de ara ara oluyor ama düzenli değil tabii
Esilamiram Minnosanne27 hic belirti yokmu insallah sağlıkla kavuşursunuz hayirli doğum kolay doğum olsun ins🙏☺ erkek bebeklerde gec gelir derler inş cok gec kalmaz benimkide😂
oznurdurgut Minnosanne27 ya bende 38+5feyim ve hala ne ağrı ne sancı var , hiç bir şey yok dediğin gibi kızlar erken gelirmiş ama bizim kızın da geleceği yok 🤔☺️
bebegimm16 benimde sırt ağrım çok oluyor ayakta duramıyorum 6 hazirana tarih aldık Allah’ın izniyle 39+1 oluyorum o zaman 🤲🏻
CananAkdag bebegimm16 37+4 çok fenayım ya ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor bebek inanılmaz güçlü vuruyor kıvranıyorum nefes alamıyorum bacaklarımda inanılmaz kasılmalar var doğurmak istiyorum artık 🙄🙄🙄🙄🙄
Minnosanne27 Esilamiram valla Kuzum inan hiç belirti yok Küçük hanım yerini rahat buldu gelmiyor artık erkekler erken doğuyor kızlar geç 😊
Minnosanne27 Esilamiram amin canım Rabbim hepimize kolay sağlıklı doğum nasip etsin inşallah valla cnm ben hep bakıyorum da geç gelen hep kız erkekler genelde 38 gibi fln doğuyor ama hayırlısı sağlıklı olsunlar da canları ne zaman isterse o ozmn gelsinler 😊
Minnosanne27 oznurdurgut bende de aynı ne sancı ne ağrı hiç bir belirti yok bizim kızlar Nazlı çıktı canım sanırım yerleri çok rahat 😂😂
Esilamiram Minnosanne27 belli olmuyo demekki kendileri ne zaman isterse o zmn geliyolar kuzular. Amin cnm Rabbim cumlemizin evladını sağlıkla hayırla nasip etsin kolay doğum olsun🙏💕💕
elifaydinn Bende 37+2 yim. Hiç sancım yok nst de çıkmadı zaten. Ama bacaklarımın ve kalçamın ağrısına dayanamıyorum , uykular zaten haram 😢😢