Mehtap74 feamtrmea Modanisa dan aldım baya indirimde vardı tunikli pantolonlu takım 70 TL elbise 60 TL ye aldım kumaşları gayet güzel geldi
Busradonmezus feamtrmea bununla ilgili post acmistim ve sayısız butik ismi gelmişti açıkçası. Instagramda bedrinxxL diye bir sayfa var tunik bulabilirsin veya elbise. Tesettür dünyasından kot ikili takım almıştım ama defolu mal göndermişler çok sinirlendim 120 tl idi baya uzun.
Sare07 Ben tesettürlü değilim ama tesettür giyimde neden hep polyester kumaş kullanıyorlar. Pamuklu kumaşlı olanlarda aşırı pahalı. Gerçekten neden böyle merak ediyorum
DamlaNur29 feamtrmea suan tesettür giyim cok pahalı bi tunik 130 140 asağısı yok insanları sömürüyolar
Mehtap74 feamtrmea valla anneler günü içinde anneme kaynanama hediye gönderdim hepsi çok güzel çıktı bayram İçin kendime birkaç şey söyledim beden çok büyük oldu iade edeceğim ama aldıklarım kaliteliydi
GENCOBGM LC WAIKIKI çok güzel yazlık hamilelik elbiseleri var ben ordan aldım ve çok kullanışlı rahat ugramani tavsiye ederim
feamtrmea Mehtap74 aynen işte salaş tuniklerin beden sıkıntısı var en küçüğünü sipariş vermeme rağmen çok büyükler
Zeyneb51 feamtrmea ben tesettür üm cnm geçen hafta istikramda pantul.tunik takım sipariş ettim 50 teleydi 10 teledir kargo gayet güzel gedi takımda salaş üstü baya doğuma kadar giynilir
feamtrmea Zeyneb51 ya ınstagramds çok var ama ben biraz üstü uzun olsun istiyorum genelde hep kısa oluyo takımlar
Zeyneb51 feamtrmea https://imgyukle.com/i/yLImus aldığım bu cnm şuan 22 haftaligiz bakalım inşallah 30 ki haftalardada olur 😊