asimmela Merhaba kızlar bu hafta ikili test icin gidicem ikili testte cinsiyet öğrenen oldu mu acaba merak ediyorum
Babyy1S asimmela doktor bu işinde iyiyse tahmin yürütüyor net bir sey demezler rikse atmazlar cnkü erken diye bende gidicem test için bakalm tahmin yapıcak mı benm doktorum tahminlerinde yanılmıyormuş 🙏
Caglab asimmela Bence bu kadar acele etmeyin. Benim doktorum da söylemedi 2li testte. Daha tam oluşmaz dedi. Zaten yüzde elli elli sans var. Zamana bırakmak lazım. Sağlıklı olması en önemlisi. Benimki iyiki de söylememiş. Değişirse hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.
Canbaznur Babyy1S benim doktorum yanılmıyor genelde :) valla bana kız dedi halada kız hatta acile başka bir doktora gittim oda kız dedi ☺️ Kızçem geliyor inşaAllah🤲
DerinAy Gen testi yaptırdığım için 2li yaptırmamıza gerek kalmadı ama muaynede cinsiyeti öğrendik, kız💗 Bebeğim pozisyonu ile ilgili. Eğer uygun bi pozisyonda ise doktor söyler.
alkilic Ultrasona göre 12+2 son adet tarihine göre 13.haftamdayken kontrole gittiğimde cinsiyetini kendisi direk söyledi %99 emin olarak.. bakalım bi sonraki randevuda değişecek mi bekliyoruz sabırsızlıkla
izmirlih35 Ultrosonda göre 13.hafta iki ayrı doktor biri emin biri de gene bekleyelim ama galiba diyerek söyledi. Çocuğun pozisyonu ile ilgili
Kasimannesi38 Bende yanıldı ilk kız dedi sonra erkek henüz nette değiliz yani bence acele etmeyin 16. Haftada kesin gözüyle diyorlar