Happybsrn Ecmelbeyza 15 yumurtlma üstüne sayınca bugün 16.günüm diğer yumurtlma üstüne sayınca 5 Haziran 14.gün ama bnm hiç 38 gün regl olmamıştı 😀 belki de ilk olacak
Fasulyemibeklerken 1nisan1996 Ecmelbeyza Happybsrn Kızlar merhaba dün kan verdım pazartesiyi bekliyorum bende dua edin 🤦♀️😪
mlsmrtgl 1nisan1996 yumurtan çatlamıs canım . Yeniden koyulaşmaya başlıyor bence test yapmaya devam et ikinci yumurtlama olabilir
Fasulyemibeklerken mlsmrtgl Ay canm bnm senin adına çok sevindim sağlıcakla kucağına al ❤️❤️🙏 Allahım bize de nasip eder inşallah 😘😍
Fasulyemibeklerken Happybsrn inşallah evet cnm ama bnde pko var her ay regli oluyorum ama günüm belli değil en fazla 5,10 gün gecikme oluyordu oda 2 ay önce o şekilde. Oldu
Happybsrn Fasulyemibeklerken ah cnm inşallah vardır 🙏😀 rabbim yüzümüzü güldürsün…benim de çok dengesiz o yüzden beklemedeyim
Fasulyemibeklerken mlsmrtgl İnşallah 🙏 senin regli gecikmişmiydi evde değildin test yapamıyordun sanırım 🙄
Fasulyemibeklerken mlsmrtgl Ben regli günüm de yaptım yine negatifi gördüm Bi umut dün kan verdim ama bakalım nolcak 🤷♀️
mlsmrtgl Fasulyemibeklerken canım kürtaj sonrası benim regl düzenim yoktu o yüzden geçti mi geçmedi mi bilmiyorum
mlsmrtgl Fasulyemibeklerken yumurtlamadan sonra ki 12. Günde evde test yaptım silik çıktı . Gittim kan verdim hemen