1nisan1996 Ya bende ovulasyon yapıyorum yumurtlama gördüm çatladı. Merakımdan devam edim testi yapmaya dedim. Çatlamadan sonra koyuluk aynı, silikleşmesi gerekmior muT çizgisinin?
mlsmrtgl Semanur27-K ben iki ay önce kürtaj olmustum canım. Kürtajdan sonra ilk defa ovülasyon yaptım kısmet nasip oldu . Darısı sana inşallah ☺️🙏🏻
Fasulyemibeklerken mlsmrtgl Ay canm bnm senin adına çok sevindim sağlıcakla kucağına al ❤️❤️🙏 Allahım bize de nasip eder inşallah 😘😍
Dlndmr Happybsrn ya şimdi sen 15 inde yumurtladın ya onu değerlendirdiğinde tuttuysa, üzerine 15 koy bugün ayın 30 u🤔
Mamyr Dlndmr canım önemli olan çatlama ama döllenme çatlamadan sonra oluyo oyuzden çatlamadan sonra 14 gün de belli oluyo daha erkende olan var ama garanti olarak 14 gün ve ustu
Happybsrn Ecmelbeyza ya ben bütün 1 yıl boyunca adetlerimi kaydettim uygulamaya ve hiç şaşmıyo nadir de olsa 😂 bilmiyorum ya ayın Haziran’ına kadar sayıyorum 38 gün olmuş oluyo geriye dönüp baktığımda da hiç 38 olmamış 🤔🤔
Ecmelbeyza Happybsrn bak yumurtlaman 15 Mayıs Ya şimdi o eğer döllenmezse 14 gün bu hiç değişmez 14 güne atılırdı yani bugün olman gerekti eğer yoktuysa 😱eğer başka bir yumurtlama gördünse üstüne 14 gün say
Happybsrn Ecmelbeyza 15 yumurtlma üstüne sayınca bugün 16.günüm diğer yumurtlma üstüne sayınca 5 Haziran 14.gün ama bnm hiç 38 gün regl olmamıştı 😀 belki de ilk olacak