Happybsrn melekanesi vallhi çok ilginç bizde diyoruz geç yumurtlma yaşayan geç olur 14 gün şartı yokmuş seninle öğrenmiş olduk.. hakkında hayırlısı canım inşallah kısa sürede kalırsın doktora bir danış
melekanesi Happybsrn inşallah canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. 2 ay önce klomen kullandım. Virüs yüzünden ara verdik. Yarın arayacağım doktorumu. Hem bu durumu da sorarım.
Anneolmayahasret Happybsrn adetine kac gun var bu yumurtlaamaya goremi hesapliycan yoksa digerine goremi🙄🙄
Happybsrn Anneolmayahasret ay bilmiyorum ki kafam karışık 🤣 bu ayın sonuna kadar olmam lazım 😭😭 hiç umudum yokkkk
Anneolmayahasret Happybsrn kafalar allak bullak oldu🤣 aaa dur umut olsun her zamn allah buyuk canim🤰🤰
Happybsrn Anneolmayahasret o kadar çok yazışıyoruz ki kafam allak bullak sen hamile misin yoksa ovulasyn mı yaptın
Anneolmayahasret Happybsrn ben hamileydimde 7.haftada kurtaj oldum canm tup bebekle gebeydim ben.. 45 gun omce kurtaj oldm adet olmadim hala daha🤦♀️ kan verdim ama sonuca ulasamadim bi turlu🤣
Anneolmayahasret Happybsrn bakiyorum ama dusmemis sonuc oraya hastanede cok uzak gidip alamiyorum🤣🤣bekliyorum bakalim nolucak🤦♀️