mlsmrtgl Happybsrn nasıl olurdum bilmiyorum ama üzülür devam ederdim . Kuşum benim bence sende bu ay gebe kalacaksın ben öyle hissediyorum 🙏🏻 Bol bol dua ediyorum senin için 🌸
Happybsrn mlsmrtgl teşekkürler Allah duyar sesini inşallah 🙏 olmasa da Kısmet arayı uzatmasak yetr sen bnden önce doğur farketmez 😅😅
mlsmrtgl Happybsrn seninle regle kaç kaldı kız 😂 sen bide iki kere yumurtladın bi bakmışsın ikizlere gebesin 😂😂😂
Happybsrn mlsmrtgl 28.29.30 eger geç yumurtlma geç adetse 5 yada 6 Haziran..bnce bnim iki kez oldu diye düşünüyorum 😅
melekanesi mlsmrtgl bu ayda aynısı oldu canım. 9 gün önce yumurtalama gördüm. Bugün adetim başladı. Anlayamıyorum ya 😫
mlsmrtgl melekanesi Üzülme canım vardır bunda da bir hayır ☺️ Rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah
mlsmrtgl melekanesi sanırım bu regl olma işi bünyeden bünyeye değişiyor yarın gideceğim doktora soracağım mutlaka q
melekanesi Happybsrn Düşük sonrası adetim düzensizleşmişti. Son 3 aydır düzenli çok şükür. 30 gün canım.
Happybsrn melekanesi vallhi çok ilginç bizde diyoruz geç yumurtlma yaşayan geç olur 14 gün şartı yokmuş seninle öğrenmiş olduk.. hakkında hayırlısı canım inşallah kısa sürede kalırsın doktora bir danış