Hatice-02 ne kadar kalacaksınız eğer öyle çok uzun süre kalmayacaksanız babynest alın. Babynestin içine reflü yatağıda alabilirsiniz ama e bebekte eğimli babynestler daha uygun olur sizin için

Vnsgb az süre kalacağım 2,5 ay kadar teşekkür ederim bakayım😊

Hatice-02 ben park yatak düşünüyorum canım taşıma çantasıyla falan baya kolay taşınıyormuş

Hatice-02 iskenderunda doğum yaptım kendi evimde olmama rağmen reflü yatağında yatıyor bal oğlum a101 den aldım beşiği de bebekonfordan aldık 650 tl ye anne yanı 😊 çok memnunum

Hatice-02 besik aldim kurmucam evime kurmayi dusunuyorum annemin evinde sadece reflu yatagi ve babynesti kullanirim zaten 1 hafta kalsam yeterli bnm icin bn bu sekil dusunuyorum cnm😊

Canım merhaba eski bi gönderini okudum clife ile ilgili olumlu sonuç aldın mı bende almak istiyorum

Teşekkür ederim kızlar 😊🥰

sumosgoksu evet canım 15 günde sonuç aldım kullanalı 15 gün olmuştu adet olmadan bir gün önce test yaptım ve sonuç pozitifti sonuna kadar öneriyorum 😊

sumosgoksu ben adetin birinci günü başlamıştım canım 15 gün kullanıp bırakmıştım. Sen ne zaman gelirse başla 15 gün kullan bırak. İlişkiniz gün aşırı olsun.