Eylul41 Tugcemd 9 ay önce 3.5 ay yoğun bakımda kaldı yasamasina bile imkan vermiyorlar di ama çok şükür tutundu
Tugcemd -fv- inşAllah Allahım tüm evlatlar annelerine sag saim saglıkla kavuşsun dört gözle bekliyorum kavuşacagımız günü çok zor günler
Wonderanne Tugcemd insaAllah buyuyecek annesi merak etme o haftalarda az az kilo alıyor zaten anne karnında da
Tugcemd Wonderanne anne sütünü tolore etse daha çok kilo alır diye düşünüyorum ve mamada alırsınız kabul edince dediler zaten mamayla sütle daha hızlı toparlar diye düşünüyorum
Wonderanne Tugcemd toparlar toparlar merak etme sen güçlü ol iyi ol o hisseder seni senden güç alır🌸🤗
Wonderanne Tugcemd Allah şifa versin güç kuvvet versin sağlık versin inşaAllah ki zaten onlar çok güçlüler merak etme bol bol dua et Allah’a emanet et
MinnakLiva arkadaşım yaptı 1300 kg doğum oldu suan Maşallah subhanallah iyi, küvözden yeni çıktı eve geldi darısı size inşallah
Tugcemd Wonderanne tabiki zor süreç ama her saniye Allaha emanet Allahın izniyle toparlıcak gelcek evine saglıkla 🤲🏻
Semiha89 Bocekkkkkk gecmiş olsun ne durumdasınız. Bende 25 nisanda 31+4 de dogum yaptım. 1440 gram dogdu 23 gün kuvezde kaldı 1920 kilo iken aldım hastaneden. Bebeğiniz nasıl
Bocekkkkkk Semiha89 bebeğim şu an küvözde 14 gün oldu 1400 dü 1500 oldu çok şükür şimdilik kiloyu ve emmeyi bekliyoruz
Semiha89 Bocekkkkkk 1920 kilo iken aldım. Biraz kucuktu ablam yardımcı oldu. Şimdi iyi buyüyor emzirmeyi cok istedim ama hıc emmedi cunki bastandır sutum gelmedi diyebilirim. Aptamil prematüre mama ile büyüyor hastanede de öyle buyudu süt gönderemedim Siz süt gönderdiniz mi inşallah siz emzirirsiniz.
Tugcemd Sudeee07 valla o gelişimine baglı benim kuzenım 36 haftalık yaptı o bile 15 gün küvezde kaldı ama 34.haftadan sonra küvezde kalma olasılıgı azalıyo daha az kalıyolar kalırlarsada yani