Elfydr derinozkaya bende yeni girdim son 3 aylık dönem başladı Allah hayırlısını nasip etsin ama bende korku başladı 🤷♀️😃
derinozkaya Elfydr olmaz mı hele duyduklarımdan sonra 😬😬 ama sanırım hepsi aynı anda olmayacak öyle yada böyle sürüne sürüne varacagız sona 🥺
Elfydr derinozkaya geceleri çok zor uyuyorum 😂birde nefes nefese kalma olayım var inşallah geçicek az kaldı
derinozkaya Elfydr uyku problemi hepimizde varmıs cok sasırdım ben uykuyu sevmiyorum diye sandım e haliyle modumuz hep düşük pil 🥱
Marryy derinozkaya valla bu söze ben pek inanmazdım ama gerçekten öyleymiş 3. Trimesterden sesleniyorum balayı çoktan bitti😅 bel ağrıları,sırt ağrıları, regl ağrıları ara ara kendini gösteriyor..
derinozkaya Marryy dogduktan sonra tamamen yok olacakmıs komsular sagolsun cok motive ediyorlar beni hazır degilim hayır! diye bagırıyorum icimden 😹
Marryy derinozkaya ahaha ya bir yerde doğru söylüyorlar da abartıyorlar da sadece ilk 2 ay falan o halde olucaz sonra bebeklerimizin uyku düzeni vs olucak inşallah 🤲😅