Sevnur5656 Ylz1655 Benimde eşim varikosel ameliyati oldu Şubat ayında ameliyat oldu doktorum ilaç vermedi ondan sonra 3 ay sonra kontrole gel dedi eşim ameliyat olduktan 1 ay sonra hamile kaldım çok şükür
Ylz1655 Sevnur5656 yaaa ne guzel maşallah bızde mart ayında olduk nisanı boş gectık bu ay denedık ama kendımı hamıle gıbı hıssetmıyorm adetıme 3 gun kaldı
Ylz1655 Tugceecikk yaa Allah kucagınıza almayı nasıp etsın bende denıcem bunları hep ınsallah faydaıs olur
Ylz1655 Gulbeste ıncırıde duydum canım onuda yapıcm ınsallah aman ya cok sey varda hangısı işe yarıcak bılmıyorm
Gulbeste Ylz1655 emin ol hepsi işe yarıyor drlar sizin normal yolla olmaz dedi ama Rabbim vesile kıldı oldu
Koylu_guzeli GulluAys hadi insallah canim hakkinda hayirlisi olsun bir gelisme olursa haber verirsin. Ben artik umudumu kaybettim beklemiyorum
Koylu_guzeli GulluAys tam 5 yil oldu ve yapmadigim sey kalmadi. Ustune ustluk dusukler kurtajlar ameliyatlar artik yoruldum ve akisina biraktim suna beklentim yok Biz elimizden geleni yaptik gerisi Allah a kalmis olmuyorsa vardir bir hayir napalim