Halekd Eloni_12 bizde son 9 pek birşey yapmadım yapmıyorum da gelsin diye korkuyorum sanki canı ne zaman isterse artık oğlumun. Ama bel ağrılarım kasık ağrılarım var 2 gündür hadi bakalım. 38+5’ten selamlar 🙋🏻♀️
Esra13 Eloni_12 Düzensiz sancılarım var, sertleşme var. Nişan, su henüz yok. Karnım çok az aşağı indi. Bugün yarın doğurmak istiyorum 🤦♀️
Eloni_12 Sgb valla bende belirti var mı yok mu anlamıyorum . Karnım sertleşti. Akıntım arttı ama normal akıntı . Arada ağrı oluyor kasıklarımda. Batma hissi oluyor hafif rahim kısmında 🤣
Burcinesin Son 14 bizimde bence başlamasını siz tetikleyemiyorsunuz çünkü ben her şeyi yaptım hiç biri başlatmıyor doğumu ne zaman istiyorsa ozaman geliyolar sağlıkla gelsinler kızlar 💕
Eloni_12 Burcinesin valla ben pek birşey yapmadım korkuyorum da bir sürü şey diyorlar . Kendi kendine başlasın diye bakıyorum
Eloni_12 Halekd bel ağrısı bende yok ama bende de kaşık ağrısı var 🥺 rahimde batma hissi oluyor ağrıma seklunde ama doğum belirtisi mi hir fikrim yok
Dkk Eloni_12 Mayıs annesi olacağından normale de ama bu gidişle Temmuz’a falan öı kalırız acaba diyorum 🤪
Halekd Eloni_12 valla bu bilinmezlik çok zor 😕 sürekli aşağı bir baskı yapıyor bugün galiba düzensiz sancı dedikleri bu olsa gerek 😏