MertinAnnesi_ Kızlar merhaba doğumuma iki ay kaldı normal epidural doğum düşünüyorum.kontrollerimi klinikde yaptryrm orda doğum servisi yok.Ankarada bana önerebileceğiniz bir hastane ve doktor var mi.Acil desteğinizi bekliyorum
Meriwa MertinAnnesi_ doktorunuzun anlaşmalı olduğu bi yer yok mu cnm liv koru medicana falan var bakabilirsin
Merry_8 MertinAnnesi_ canım bizde etlik lokman hekim dr.elif terziye gidiyoruz gayet memnunum doğum paketi aldık 6200
MertinAnnesi_ Meriwa canım doktorum sezeryan sadece yapıyormuş ben normal doğum ıstiyorum.fiyatlar nasıl peki bilgi verebilirmsnz
Meriwa MertinAnnesi_ senin bi doğum bi kaç da muayene olur sanırım durumun biraz farklı hastaneleri bence kendin ara görüş normal doğum paketleri 6-13 arası değişiyo senin durumundan dolayı değişir bide kimi hastane kabul etmiyor
MertinAnnesi_ Meriwa Evet canım ya sadece doğum için hastane bakioz kontrollerini klinik de yaptryrm.Epidural istyrm korkudan.Arayip görüştüm bir kaciyla ama doktorları tanmiyorum tecrübeli annelerden destek istyrm o yuzden😊
Atlass Bnde keçiören medisis hastanesine gidiyorum şuan ismi değişti ama cok güzel bi hastane yeni üstelik 7 milyara dogum paketi aldık gayet memnunum yani
Atlass Mom72727 12 kontrol hakın var pltez dersleri 32 haftadan sonra oda süslemesi logusa şerpetine kadar sonra emzirme dersleri var cocuk 6 yaşına girene kadar indirimli yararlana biliyosun hastaneden canım
gulbahar88 Çiğdem güler ve aşkın güler var. Özel muayenehaneleri var. Koru hastanesiyle anlaşmalı 4500 e sadece doğum yapacam ben. Öneririm.
Serifeisitmir gulbahar88 bende aşkın hocaya gidiyorum da canım sormayı unuttum ben doğumdan sonra kalca ultrasonu falan dahil mi bilgin var mı