Meleker Hazalderos gece 2 3 kere uyanıyorum sürekli tuvalete gidiyorum ellerim uyuşuyor vajinam ağrıyor daha nerem ağrıyabilir ki
Hazalderos Meleker aynıları bende de var yaa deli gibi uyuyan ben nası yattıysam öyle uyanıyorum o yüzden her yerim uyumuş oluyor😀
gulcingulcin Ben de 35. haftadayım.Daha önce bebiş doğum pozisyonu almıştı ama şimdi tekrar ters dönmüş.Dönmezse sezeryan yapalım dedi 😕
Mucizem7 Denizler bende 34+3um ama doktoruma göre 34+5 2guncuk önden gidiyomuş benimde arada hareketsiz olduğu zamanlar oluyo merak etme yeri daraldi ve uyuyorlar.
HnY Ben 34 teyim gun sayıyorum sezeryan olacağım için normalde 40 hafta dolduğunda olan gun den 12 gun once kadar alacak doktor bebegi o gün alabiliriz dedi o gun e gore hesaplıyorum artik cok sıkılmaya ve yorulmaya başladım
Hazalderos HnY bazen o kadar dayanamıyorum ki sezeryan mo olsam diye düşünüyorum ağrım geçince vazgeçiyorum 😀
Kaderdrsun12 Ellans cnm açılma oluncada oluyormuş diye biliyorum ama benim zaten 2 cm açılmam var ilerledimi bilmiyorum salı günü kontrole gideceğim baskı oluyor arada
Ege-neslihan Hazalderos 34+2 ym çok ayakta kalınca belim agrıyor onun dışında raz gaz problemm var o kadar
Ern Hazalderos bende daha dün 34 e yeni girdim benimde ağrılarım oluyor çok korkuyorum erken doğurucam diye 😞 sizin nasıl ağrılarınız oluyor acaba 😞
Hazalderos Ern adet ağrılarına benzer ağırlarım oluyor başta çok korktum ama alıştım artık korkutmuyor ağrılar. Çünkü bu ağrılar uzun süre aralıksız devam ediyor doğum sancıları 20 sn sürüp geçip tekrar başlıyormuş. Sizde korkmayın vücut hazırlıyor kendini
yagizimm kizkar bugun sag kasik tarafimin biraz ustunde tuhaf bi agri aci var zor yuruyorum sanki yirtilio yuridukce batiyor