Hazalderos Bugün 35.haftamıza girdik giderek artan ağrılarım kasılmalarım var. Gün sayıyorum artık😀 sizin nasıl gidiyor
Aysema Hazalderos 37 den merhaba🍀 Ağrısız günümüz gecemiz yok artik. Sonuna yaklaştikça ağrilarda arrtiyor😂
busraydinli Hazalderos 37ye kadar her şey iyiydi ama 37den sonra yaşlı ninelere döndüm ağrımayan yerim yok 😂
semdem1 Hazalderos benimde 35+3 kendimi yorarsam ağrım oluyor ama uykusuzlukta çekiyorum😬Şu sol bacak ağrısı beni benden alıyor topallıyorum bazen 😅
Echche hyrnnsakdgnsmsk bende 35+6dayım. Belim bacaklarım kasıklarım kalçam ağrıyor. Uyku da tutmuyor durmadan uyanıyorum. Neden oluyor acaba ya bu ağrılar? artık bi an önce doğsun derdine düştüm 😀
Hazalderos Echche rahim kendini doğuma hazırladığı içinmiş o kadar ağrım vardı ki 32 nstye bağlandığımda kesin sancı çıkacak dedim çıkmadı çok şaşırmıştım😀😀😀
Maaavvviii semdem1 bunu bi tek ben yaşıyorum sanıyodum🤕özellikle diz kapağının arkasından vuran bir ağrı damar çekilmesi gibi 35 olmak yavaş yavaş yaşlanmak gibi galiba 🥰
Maaavvviii Hazalderos bizde 35 olduk😍 ama bebiş ters duruyormuş yani doğum pozisyonu almamş sizinkiler ne alemde benimki gibi tembellik yapan var mı
Sezinsenkal Maaavvviii merhaba bende 35 haftalik hamileyim bebeğim ters duruyomus değişmezse doktor Sezaryen olacağını söyledi
CgdmZtrk Hazalderos artık doğurmak istiyorum 🙁 bu ağrılar dayanılmaz oldu. Dün gece gideyim sezaryen olayım diye çok düşündüm. Az daha sabret çiğdem en azından bi 37 olsun bebek dedim. Allah yardımcımız olsun.anne olmak kolay değil
Hazalderos CgdmZtrk bende aynı şeyi düşünüp vicdan azabı çektim :( iyice şişmeye başladım ayaklarım balon gibi oldu
ruveyda98 Hazalderos 35+4 dün doğuruyorum sandım böyle karnımda bi kasılmalar başladı adet ağrısı gibi ağrılar başladı böyle dört hafta gidecek mi acaba 🙄
Hazalderos ruveyda98 bende ilk ağrılarım başladığında tamam dedim doğuruyorum şimdi alıştım onların varlığına😀😀😀
Hazalderos ebycy bende sık sık yaşıyorum bununher seferinde bu kız erken gelecek belli diyorum 40.Haftayı geçersek deliririm herhalde😀😀😀