8 haftalık gebeyim sürekli bebeğime bişey olur diye korkuyorum bu düşüncelerden kurtulmam lazım çok belirtim olmasa hemen aklıma kötü şeyler geliyo 😒
Endişelerden nasıl kurtulacağız??
Duyguork aynısı bende de var 10 haftaligim daha doktora gitmeye korkuyorum kötü birşey duyarım diye ama surekli de gidip kalbini dinleyip rahatlamak istiyorum 🤦♀️ iyice şizofrene bağladım 🤦♀️
@__birafitap__ aynen şizofren olduk ya başka şeylerle meşgul olmak lazım ama benim aklım hep bebeğimde
Duyguork o haftalarda hepimiz öyleyiz canım benim. Hala öyleyim ben kendi açımdan ama haftaların büyüdükçe rahatlayacaksın. Özellikle hareketlerini hissetmeye başladığında daha rahat olacaksın inşallah. Bol bol dua et vesveseden koru kendini. Oyalan mümkün oldukça. Kitap oku. Hareketlerini hissetmeye başlayalı çok şükür daha rahatım ama o korku insanın içinde hep oluyor maalesef annelik iç güdüsü 🥰🧿💙
@UrasEgeninannesi @Erken haklısınız biraz içim rahatladı ben tek değilmişim demek ki dua etmek önemli tabi Allah korusun bebeklerimizi
Duyguork canım o kadar doğal bir süreçki bu hamilelik hiç endişe etme rahatına bak ben öyle yaptım çok normal devam ettim rabbime şükür hiç bişeycikler olmadı 🙏