• Gebelik
  • Endişelerden nasıl kurtulacağız??

8 haftalık gebeyim sürekli bebeğime bişey olur diye korkuyorum bu düşüncelerden kurtulmam lazım çok belirtim olmasa hemen aklıma kötü şeyler geliyo 😒

Duyguork çok erkenn böylee düşünüp kötüyü çağırmaa cok güzel olck herşey de

@Mba92 sanırım çok araştırmaktan kötü bişey olduğunu hissedermiyiz acaba ya karnımda bişey olsa farkına varmasam siye içim içimi yiyor annelik böyle bişey heralde

Duyguork aynısı bende de var 10 haftaligim daha doktora gitmeye korkuyorum kötü birşey duyarım diye ama surekli de gidip kalbini dinleyip rahatlamak istiyorum 🤦‍♀️ iyice şizofrene bağladım 🤦‍♀️

Duyguork o haftalarda hepimiz öyleyiz canım benim. Hala öyleyim ben kendi açımdan ama haftaların büyüdükçe rahatlayacaksın. Özellikle hareketlerini hissetmeye başladığında daha rahat olacaksın inşallah. Bol bol dua et vesveseden koru kendini. Oyalan mümkün oldukça. Kitap oku. Hareketlerini hissetmeye başlayalı çok şükür daha rahatım ama o korku insanın içinde hep oluyor maalesef annelik iç güdüsü 🥰🧿💙

Duyguork bende de çok var en iyisi her an her gün dua etmek bu şekilde rahatlatıyor

Duyguork ılk zamanlar ne yazıkkı oyle ancak harekketlerını hıssedınce rahatlarsın o da 20haftadan sonra bol bol dua edin oylelıkle 31haftaya geldım ama suan Buke hareket azalsa panık oluyor ınsan annelik zor

@Merbe61 gerçekten annelik zor şimdiden bu kadar endişeleniyoruz daha çok minikler görüp dokunamamak nasıl iyimi bilememek çok ama çok zor

Duyguork canım o kadar doğal bir süreçki bu hamilelik hiç endişe etme rahatına bak ben öyle yaptım çok normal devam ettim rabbime şükür hiç bişeycikler olmadı 🙏