Mes Anneolmayahasret benim beta hiic yukselmedi kendi dustu 6 haftaya girecektim . Simdi kan testi yaptirmaua korkuyorum ya cok dusuk cikarsa diye
Anneolmayahasret Mes icini ferah tut canm hayirlisiysa her sekilde varsa yukselir betan🤲 carsamba ver bakalim belko cok guzel bi betayla karsilasacaksin kim bilir
Zynp01 Mes korkma canım git kan ver öğren. Bnada hep bi önceki bebişin betasıdır dediler sağlık ocağındaki ebeyi aramıştım yok olur mu düşmüştür şimdiye kadar sen gel yeni bebektir o dedi ve öyle de oldu
Zynp01 Birgul kişiye göre değişir dpktor ne dediyse odur bnce. Bn düşük yaptım ama kalan parçalar için kürtaj bile oldum doktor beklemeyin hiç hemen olur dedi çok şükür hiçbir sıkıntı yok hamileyim defiği gibi oldu
Anneolmayahasret Zynp01 yaa darisi bana nisan 17 kurtaj oldum hala adet olmadim doktor sansin cok fazla korunma dedi🤭 carsamba kan vericem bende allahim bizlerede nasip etsin insallah💕
Wonderanne Mes benim kuzenim kürtaj oldu bebeğin kalbi atmamış bir ay sonra hamile kaldı o sorun yaşamadı sadece kan sulandırıcı iğne kullandı doğuma kadar
Mes Wonderanne bana direk folik asit verdi bunu ic dedi bakalim kesin sonuc kanda cikar tabi. Hayirli olsun tebrik ederim 😊
Mes Zynp01 bende geçen hafta yaptim hic cizgi yoktu. Bilirsiniz ust uste test yapma olaylarını surekli ay hamileyim hislerini 😊yani geçen hafta negatifti simdi pozitif. Varsa da gec dollenme diye düşündüm kendimce