Sahra1234 HappyMom Ahhh kabızlık en büyük sorunum oldu şurup verdi o bile bir süre sonra işe yaramayaya başladı sonra deneme yanılma yöntemiyle neler iyi geliyor buldum ☺️ Önce şurup sonra kuru dut kuru Kays’ı kuru üzüm kuru erik kuru incir kompostosu yaptım şekersiz çünkü bu ürünler zaten şekerli oluyor ☺️ Bu bir kaç gün iyi geld sonra bağışıklık kazandım o da işe yaramamaya başladı 🙈 sonra kivi aldım hergün kivi yedikçe biraz yaptım sonra hemoroid oldum sonra kabız yapan herşeyi kesmeye odaklandım ekmek pirinç yaprak sarma dolma haşlama patates gibi bir tek haşlama yumurtayı kesmedim onu da içine yağ damlatıp yedim sonra buldum neyin kabız yaptığını süt beni kabız yapıyordu ve bıraktım yoğurdu azaltttım çünkü sabah akşam yatmadan kalkınca ballı süt içiyordum sonra bıraktım ve sadece kefir içmeye başladım 6. Aya geldim daha çözümü yeni buldum önce kefiri kendim yapıyordum ancak yazın çabuk bozulur diye korkumdan bimden sade kefir doğala en yakın olanı onu içmeye başladım A 101 ve başka marketler de de var aynı kefir 😊şuan herşey yolunda aylar sonra hemoroid devam etse de kabızlık bitti o da ağrı sızısı kanaması yok çok şükür ☺️Kabızlık ne büyük bir derttir neler çektim o yüzden yazmak istedim sol kasığımın üzeri bağırsak çıkış noktası olduğu için orda şiddetli bir sancı yaşıyordum bir iki dk bile sürmeden bitiyordu ama çok şiddetliydi doktorum sonra kabızlıkla ilgili bağırsakların çıkış noktasına denk geliyor orası orada baskı yapıyor sıkışıyor bebekte büyüyor tabi ondan dolayı lifli şeyler ye falan demişti neler yemedim ki anca çözüm bulabildim 6 aydır 🙈🙈🙈Öyle görünce hemen dedim belki birilerinin de işine yarar yaz dedim çok zor gerçekten 🙈
Gulbeste Ev yapımı kefir-sade dışarıda satilanlarda olabilir ancak gereksiz pahalı evde yapmak en ekonomigi Activia Zeytinyağinda bekletilmiş kayısı Ve lifli gidalar yulaf, karabuğday
zglpmb Boool su, her sabah aç karnına kefir, her akşam bol salata ve sıfıır kabızlııık. Hamilelikten önce daha çok kabız oluyordum sabah kahve içmeden aslaa tuvalete çıkamadım, şuan çok daha iyi durumdayım. 32 haftalık hamileyim hiç kabız olmadım
Awash Ben hic kabizlik yasamadim herseyde yiyorum bence sut en iyisi sut iciyorum 15,20 dakika sonra tualet 😁 bol su meyve salata baskada ne olsa yiyorum 😋
Zehra1k Salser1985 özel bişey yapmadım vallahi hamilelikten hamileliğe değişiyor bence ben doğuma kadar mide bulantısı kusma yaşıyorum sadece