Erken __birafitap__ kan sulandırıcı kullanıyorsan limon çok yeme. Kanama yapabiliyor limon da doğal kan sulandırıcı çünkü
Ummuhan4934 __birafitap__ __birafitap__ Valla bende ilk zamanlar çıkaramıyorduk parmağımı sokuyordum bogazıma 🙈🤣sonra baktım vücut alıştı kendi çıkarmaya başladı kız bana limonda işlemiyordu 🤣🤣🤣🤣
2020-2020 __birafitap__ düşük riskin varsa fazla limon ve maydonoz önerilmiyor herşeyin fazlası zarar
Gunes55 __birafitap__ bence dr gorusu lazim. Limondan genel olarak zarar gelecegini sanmiyorum ama tansiyon dusurmek gibi bi ozelligi var. Fazlasi tansiyonunu cok dusururse ve bu durum bebek icin zararli biseyse diye de dusunmuyor deilim. Bilemedim..
Skran __birafitap__ benim yengem de ekşi ıstıyordu canı ama o limon tuzu yıyordu maalesef düşük yaptı bebeğe siz yinede fazla yemeyın herseyın fazlası zarar dır 🙏🏻
RuzgarsMommy Kan sulandırıyor bide şimdi hamilelikten dolayi daha cok kan var vücudunda Allah korusun bisey olmasin cok kanar flaan
Wonderanne __birafitap__ daha kucucukmus 🌸🤗 amin senin de Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah 🤗🌸