Ulkumom Zehra333 bence tahnin ediyorum sen hamilesin içimden öyle geçti ama ümit vermekte istemiyorum hayırlı haberi alırsan lütfen bana da söyle 😘😘😘
Ulkumom Happybsrn ben çok anlamam ovulasyon testinden ama bazı arkadaşlar adete yakın koyulaşınca gebelik diyorlar eğer öyleyse seninde baya koyu
Ulkumom Zehra333 hayırlısı ile rabbim isteyen herkese nasip etsin bu arada bayramınız mübarek olsun kızlar
Ulkumom Happybsrn hayırlısı ama ben çok görsüm ovu testi.ile gebe kalan yani süper bi test bence.. Yani çok mantıklı çünkğ her ay aynı gün yumurtlanmıyor.. İnşallah rabbim verir hepimize çocuk..
Katibe Zehra333 canım merhabalar benimde adetime 6 gün vardı ovulasyon testi yapmıştım seninkinden Bi tık koyuydu. Şuan 7+1 haftalık hamileyim 🥰 rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sende hamilesindir 🤗
Zehra333 Katibe haaa tamam canım bi ara benim kullanıcı adım katibe ydi acaba dedim sende mi katibesin 😂
Benay10 Zehra333 adete iki gün var bugün test yaptım negatif çıktı ama bekliyorum bakalım adet geçince bir daha yapacağım gelmezse tabi
Blossom Zehra333 Benim ovulasyon testim de böyle. Adetime 5 gün var. Adet yakınken de vücuttaki Lh hormonu yükseliyor. O yüzden ovulasyon testine pek güvenemiyorum.
Deletedmom191 Happybsrn sende biseyler var gbi bende hep.ovulayonla öğreniyordum 8 gün kala koyu oluyordu gittikce🙈
Deletedmom191 Happybsrn kaç gün var ki ben hiç 2.kez yumurtlamadım 2 kayıp 1 kimyasal dada bu ovulasynla öğrendim 😂 ama tabi bazılarında olmuo bu olay onuda çözemedim