Zehra333 Bugünkü ovülasyon testim . Başka test yapan varsa gelin birlikte bekleyelim testlerimizi takip edelim rabbim şu mübarek Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine yüzlerimizi güldürsün bu ay🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ulkumom Zehra333 kuzu sen geçen postta açık renge dönüyor demiştin ama ben o zamanda sanki koyu gibi görmüştğm şimdide öyle görüyorum
Katibe Zehra333 canım merhabalar benimde adetime 6 gün vardı ovulasyon testi yapmıştım seninkinden Bi tık koyuydu. Şuan 7+1 haftalık hamileyim 🥰 rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sende hamilesindir 🤗
Benay10 Zehra333 adete iki gün var bugün test yaptım negatif çıktı ama bekliyorum bakalım adet geçince bir daha yapacağım gelmezse tabi
Deletedmom191 Happybsrn sende biseyler var gbi bende hep.ovulayonla öğreniyordum 8 gün kala koyu oluyordu gittikce🙈
Happybsrn Zehra333 en erken 28nde bekliyorum benim değişiyor ya 26 gün bile adet oldugum oluyo yılda bir🤣
Happybsrn Zehra333 bnce de koyu gibi senin yumurtalama da olabilir dikkat et ben değerlendirme yapıyorum nolur nolmaz🤣
Happybsrn Zehra333 canım bak bnm testlerime dikkatli 13.14.15 koyuydu 16.17 silikleşmişti tamm dedim çatladı….sonra sen o gün ovulasyn ile gebelik deyince aynı gün yumurtlamamız olunca senin vesilienle🙏 bir de ben yapayım dedim .22.23.24 patlamış resmen..ama bnm 15 de çok koyuydu kesin yumurtalamaydı o da
Ulkumom Zehra333 bence tahnin ediyorum sen hamilesin içimden öyle geçti ama ümit vermekte istemiyorum hayırlı haberi alırsan lütfen bana da söyle 😘😘😘
Farahsmom Ben ovulasyon testi ile adetime 5 gün kala bu şekilde bir koyulukla öğrenmiştim hamileliğimi kan vermiştim beta 70ti daha yeniymiş ama çıktı ovulasyonda ☺️ Bence hamile olma ihtimaliniz çok yüksek her ikinizinde. Kan verin ☺️
Ulkumom Happybsrn ben çok anlamam ovulasyon testinden ama bazı arkadaşlar adete yakın koyulaşınca gebelik diyorlar eğer öyleyse seninde baya koyu