sutlaacc BurhanFatma çok şükür 🙏🏻 Benimde bir hafta fark etmiş sanırım haftaya 6 haftalık olacak bakalım hayırlısıyla duyarız inşallah
Bernakrn Merhaba bende 17 nisan son adet günüm ve testte silik çıktı çizgi ve sonrasın kanda baktırdım 239 çıktı karın ağrılarım var sizce normal mi korkum var biraz
annesininkelegi Bernakrn benimde son adet 19 Nisan. Kasık karın agrılarım oluyor. Agrı vurunca uzanıyorum genelde
annesininkelegi Zeynepoz maşallahh ne cabuk görülmüş. İnsallh benimde görülür😍🤲🏻🤲🏻Benim son adet 19 Nisan. Çarş gidecegm aksilik cıkmazsa
Zeynepoz annesininkelegi Aynen görünce çok sevindim ilk gebeliğim aklımdan neler geçti inşallah kalp atışlarını da duyarız 🙏 bir an önce git bnce iyi şanslar 🙏🍀
annesininkelegi MaviMasal bende hep öyleyim ama güzel düşünmeye çalışalım 🌸😇😇 dua edelim birbirimize🤲🏻
_edaa annesininkelegi benim son adetim 12 nisandı canım geçen hafta gördük keseyi çok şükür sen de görürsün allahın izniyle
Evinhatun_01 _edaa benimde adetim 12nisandi kadir gecesinde test yaptim hamileydim hastaneye gittim kanda göründü ama ultrasyonda yoktu küçüktü die sizce Bayram sonu gittiğimde gorunurmu
Medyldrm91 annesininkelegi Benimde son adet 22 nisan çarşamba günü kese görmek için gidecem heyecanla bekliyorum
Dytbsr Merhaba, son adet tarihim 15 nisan. Henüz ultrasona gitmedim bayram sonrası gidicem. Abdominal ultrason mu bakarlar vajinal ultrason mu bilginiz var mı? (inşallah kalp seslerini en kısa zamanda duyarız 🙏🏻🌸)
ocak2021 Dytbsr ilk vajinal bakıp keseyi görüyorlar daha sonrasın genelde 2 hafta sonra da abdominal bakıp kalp atışına bakıyorlar
Dytbsr sutlaacc bir arkadaşım da yeni doğum yaptı o ilk 5+2 de gitmiş vajinal ultrason çekmişler. Bu beni biraz endişelendirdi erken gitmemek mi gerekir diye. Teşekkür ederim 🌸
MaviMasal Dytbsr benim ilkinde keseyi göremedi. Sonrasında su iç gel dedi. İdrara sıkışık gittim yarım saat sonra gördü.
sutlaacc Dytbsr ozaman doktora göre değişiyor benim arkadaşlarım da vajinal bakar demişti ama bakmadı kadın doktorum benim gerçi çokda dert etmedim 😃
yuksell07 Zeynepoz betaya baktirmismiydin 🤔 benimde son sdet tarihim 21 nisan betaya 4+3de baktirdim 38 cikti🙈 suan 4+6 oldum ama bakal bizi neler bekliyor daha doktora gidemedim randevu ayin 3ne alabildim anca
Zeynepoz yuksell07 doktor keseyi gördüğü için beta istemedi 15 gün sonra gel dedi belki o zaman diğer tahliller vs isteyecektir aynen bakalım inşallah güzel bir hamilelik geçiririz 🙏
betul1- BurhanFatma benim son adet tarihim 28 Mart bende duyabilir miyim acaba gitsem? Şimdi kaç haftalıksınız
BurhanFatma betul1- bence duyarsın diye düşünüyorum.ama şöyle bir şey var benim adetim bitti bir iki gün sonra yumurtlama oldu bence belki ondan erken duymuş olabilirim