Beyzanuur Azra_1 benimde ilk gittiğimde kese görünmedi 4 haftalıkken. Kanda göründü 1 hafta sonra gittim kese göründü 1 hafta sonrada kalp atışını duymaya gidicez
ozgei Beyzanuur son adet tarihimiz aynıymış 🥰 benim gec dollenme oldu, 4 gun once ultrasonda minik bir kese görüldü normal mi acaba? Sizin kese boyutu nasıldı
BusraAkpinarTurkmen Esresra Bende aynı 26 Nisan haftaya bizde kese görücez inşallah sağlıkla bebişlerimiz 🙏🏻
Azra_1 Beyzasiriinnn ben perşembe günü idrar testinde gördüm adet gecikmesinin 6.günüydü daha yeni olabilir dedi tekrar kan tahlili vericem
Grimsi Azra_1 Benim 2 gun once gozukmemisti vajinal ultrasyon yapacakti bugun tekrar gittim ama aşırı su içtim idrara sıkışık olunca daha rahat gözüküyor insAllah görürsünüz :)
Azra_1 Grimsi Dr da bana idrara sıkışık gel dedi ultrasonda görünmedi işte kan tahlili de 383 civarı çıktı pazartesi gel sonucun yükselip yükselmediğine bakıcam dedi
Dytbsr ocak2021 teşekkür ederim yanıtınız için 😇🌸 Perşembe günü gittim dr a abdominal baktı kese göründü çok şükür 12sinde kalp atışı için yeniden gidicem🥰
Grimsi Azra_1 Sıkmayın canınızı ben çok tedirgin olmuştum ilkinde gözükmeyince gec döllenme vs de olabilir bir de karindan kesenin görünmesi icin betanin belli bi değere ulaşmasi gerekiyormus. Umarim çabucak görürsünüz 😊
Seda-Beste BurhanFatma benim de 6 nisan. Inanilmaz yiyorum malesef. Cok bulantim var. Bulandikca ekmege saldırıyorum. Simdiden 2.5kilo aldim🙈
BurhanFatma Seda-Beste ben normal de kilolu olduğum için dikkat ediyorum yemek istiyorum ama kontrollü yemeye çalışıyorum çünkü 20 haftadan sonra o kadar hızlı alınıyor ki önüne geçemem.bence sizde biraz dikkat edin 2.50 kilo için çok erken 🙈
Aysenursgr Zeynepoz kesinlikle 🙋🏼♀️ Nasıl geçiyor sizin kesenizi gördünüz mü ? Ah ne heyecanlı zamanlar