zeyneparacii BurhanFatma kalp atışı ve kese hangi haftada belli oluyor 5+0 ız bizde daha muayene gitmedik kan sonucuma baktı 1 kere bir kere daha kan verdim cok erken dedi 6 veyda 7 de oluyormuş galiba
BurhanFatma zeyneparacii bu herkeste değişiyor ben sizin yeriniz de olsam bi 10 gün sonra gidip hem kese yi hem kalp atışını duyarsınız kafanız rahat olur hem
Neska zeyneparacii merhaba biz de bugün 5+0 olduk😍sizinle aynı neredeyse 😎 ben de iki gün önce beta baktırdım 1500 çıktı 😇 perşembe günü randevum var bakalım çok heyecanlıyız🤩
ocak2021 Dytbsr ilk vajinal bakıp keseyi görüyorlar daha sonrasın genelde 2 hafta sonra da abdominal bakıp kalp atışına bakıyorlar
Dytbsr ocak2021 teşekkür ederim yanıtınız için 😇🌸 Perşembe günü gittim dr a abdominal baktı kese göründü çok şükür 12sinde kalp atışı için yeniden gidicem🥰
Beyzanuur annesininkelegi annesininkelegi 10 nisan son adet tarihim ve 5+5 teyiz. Ben geçen hafta kese gördüm önümüzdeki haftada kalp atışını dinlemeye gideceğiz🥰
Azra_1 annesininkelegi benimde idrar ve kan da çıktı ancak ultrasonda kese görünmedi pazartesi tekrar kana bakıcaklar normal mi acaba?
Beyzanuur Azra_1 benimde ilk gittiğimde kese görünmedi 4 haftalıkken. Kanda göründü 1 hafta sonra gittim kese göründü 1 hafta sonrada kalp atışını duymaya gidicez
Grimsi Azra_1 Benim 2 gun once gozukmemisti vajinal ultrasyon yapacakti bugun tekrar gittim ama aşırı su içtim idrara sıkışık olunca daha rahat gözüküyor insAllah görürsünüz :)