Krpnr Sleepy kullanmayı düşünüyorum. 1 numara bebek bezi 2-5 kg arası. 2 numarası 3-6 kg arası. Sizce ilk doğduğunda hangini tercih etmeliyim?
Ozlemkubra Krpnr yorumlara bakarak 2 numara aldım sleepy diğerlerine göre kalıbı küçükmüş prematüre olursa ona göre aldırırım dedim
Askimiz Kesinlikle 1 kullanmalisin oda hala bol geliyordu ben kullandihimda 3.500kq dogdu ilk gebeliyimde
Krpnr Askimiz Ya bende öyle düşünüyorum bebeğe muhtemelen 2 numara büyük gelir diye. Danışmak istedim sizlere de. Teşekkür Ederim ♥️
Ruveyda_ Krpnr deneme oaketi alın 40 lı fln bebege alerjı yaparsa degıstrmek zorunda kalırsınız çünkü. Fazla almak iyi değil
htcirfnylmz Krpnr sleppy çocuğa pişik yapıyor canım eltim aldı 2 tane kullandı paket öylece duruyor. Bence prima al almadıysan bez ben öyle yaptım 😊
Ozlemkubra Krpnr denemedim arkadşaım deneyimledi hatta acıbademde doktoru prima pişik yaparsa sleepy kullan kesin olur demiş o yüzden ilk sleepy denemek istediim
Belmaaa Krpnr sleepy merhaba bebek setini aldım 20li 1 no 20li 2no var az gibi geliyor ama herkes dene diyor. 2 gün gider en fazla pişik olmazsa o iki günde ve 1 numara tam gelirse bi paket 1 alırım sonra 2den devam ederim
Ayyucebanu Krpnr bende sleepy 1 ve 2 aldım ve ikisinin arasında milim fark var yok gibi 2 de alınabilir yani direkt
Nurcan290 @Krpnr bende yorumları okuyarak sleepy 2 numarasını aldım gerçekten de haklılarmış küçücük bir şey 2 no olmasına rağmen deneme paketi almıcaksan bence 1 no alma çünkü bitiremezsin küçük gelir