Goknurunuz oglusunannesi yaa öyle mi kaçıncı haftada erkek dedi kaçıncı haftada kıza döndü😂 sağlkla gelsin inşallah 😊
Duyguahmt Benim 16. Haftada kız dedi doktorum ama yanılır mı diye de düşünmüyor değilim 🤔 asyaninannesii
Goknurunuz Duyguahmt yanılma payı düşüktür ama hazırlık yapmak için detaylıyı bekle derim canım 😊 sağlıkla gelsin inşallah 😍
asyaninannesii Duyguahmt yanılmaz kuzum iyi bir doktorsa yanılmıyor bana 16 haftalıkken kıza benziyor demişti su an 19 haftalık oldum aynı çok şükür tosun kızım iyi😁ilk gebeliginse sorun olmaz rabbim ikincisini gönlümüze göre versin 🥰sağlıkla al kucağına inşallah
oglusunannesi Goknurunuz vallahi 14 haftadan beri erkek biliyoruz işte ayrıntılı ultrason 23 artı 2 ydi oda kız dedi ☺️
Mom72727 Goknurunuz orası öyle tabi canım ama 2 yaşında kızım da var doğumdayken bensiz kalacak bir de doğumdan sonra kendi canımla uğraşıp onu daha da ihmal etmek istemiyorum 😔
Goknurunuz Mom72727 kendini korkutma allah öyle güzel yardım eder ki ikisnede yetersin 😊 okudugum doğum hikayelerinde çoğu anne max 3 güne ayaklanmış sende ayaklanırsın hayırlısıyla 😊
Muratceylankgtc 19+2 yim bende kızlar erkek dedi doktor 22.haftamda da detaylım var bir sorun çıkmaz inşallah.
Goknurunuz Muratceylankgtc bende 19 oldum bugün 😊 benimde erkek inşallah hiç bi sorun çıkmaz hepimizde sğalıkla kavusuruz 😊
Duyguahmt asyaninannesii ikinci gebeliğim😀 bir tane oğlum var 5 yaşında allah omür versin o yüzden kız hevesi sardı beni 😍