_mrv Deletedmom192 Doğum çok erken olursa yatış işlemi yapmıyorlar. hastane şartları yeterli olmadığı için başka hastaneye yönlendiriyorlar ama gece Doğum olduğunda bir sıkıntı olmuyor diye biliyorum.
Deletedmom192 _mrv bende siteden okudum ama hiç birşeyin garantisi olamaz ki mantıklı gelmedi ☺️ O yüzden gitmedim oraya
Yarim_Kilo_Kiyma Yarim_Kilo_Kiyma Merhaba 🙋🏻♀️ Siz Erbil beye gittiniz mi acaba ? Gittiyseniz nasıl geçti !
Yarim_Kilo_Kiyma Ebrusrtkpyln Renkli resim verdi mi size , zaman olarak ne kadar sürdü, ve eşiniz girdi mi içeri acaba 🙋🏻♀️
Ebrusrtkpyln Yarim_Kilo_Kiyma evet eşim de geldi yaklaşık 30 dk inceledi organlarını herşeyi anlattı 1 adet renkli görüntü verdi ama bizim oğlan inatçı olduğu için yüzünü göstermedi o yüzden bi saate yakın bekletti yürü vs dedi öyle bakalım dedi
Yarim_Kilo_Kiyma Ebrusrtkpyln çok güzelmiş , yakın zamanda mı gittiniz peki siz ? Fiyat ne kadar idi, ve renkli gördünüz dime. Gördüğüm kadarıyla herkes memnun bu doktordan , acaba bende gitsem diye düşündüm.
Yarim_Kilo_Kiyma Ebrusrtkpyln Birde Erbil bey için yorumlarda, kadın doğumcu deniliyor ama, perinatolj uzmanı değil mi 🤔
Ebrusrtkpyln Yarim_Kilo_Kiyma evet 22 haftadayım şuan 20. Haftamda gitmiştim 2 hafta önce yani bayram öncesi gayet ilgili bi doktor biz yandan görebildik yüzünü ordan çekip verdi videoda çektiriyor söyleyip çekmiştik biz ben memnun kaldım açıkçası nakit 280 TL kredi 300 lerde bişeydi ama tam hatırlayamadım biz nakit verdik
flzcnkt HanifeOkutan HanifeOkutan Hisarda Esra hanımdan memnun kaldınız mı acaba? Ben de ona yeni başladım da ama pek emin olamadım.
Melike07 flzcnkt Esra Hanımı tavsiye ederim. Çok iyi bir doktor. Ben gebelik öncesi de onunla yürütmüştüm süreci şu an hamileyim ve onunla devam ediyorum. Memnun kalırsınız 🌿
Kadze HanifeOkutan hisarda muayene ve doğum.ucreti ne kdr ben ilk doğumu çakmak erdem de yaptım gayet iyiydi doktorum ayrıldı ayrı klinik açtı ama begendiklerimden tek doktor kalmış kararsızım bende hisara hiç gitmedim olumlu yorum görürsem bende düşünebilirim:)
Kadze Marryy siz peki cakmakta kime gidiyorsunuz bend eilk doğumu orda yaptım fatos hanimda ama o ayrılmış çoğu doktorda değişmiş baktim çok kararsızım bende hisara çakmak.arasinda
Kadze glcmtl çakmaktaşı.cogu doktor gitmiş memnun olduklarimin hepsi :) Ayşe funda demir kalmış Allah’tan bir tek bide Gülçin hanım ama Gülçin hanımı bende pek begenmemistim Ayşe funda iyidir muayene için denemenizi tavsiye ederim bende gidersem şayet birtek ona giderim ama aşırı kararsızım eski doktorum klinik açmış pahalı olur doğum diye çekiniyorum ona gitmeye