Aysgllyurtss misafir_42 bidaha farklı doktor düşünmezsiniz bile 🤣Herşeyle yakınen ilgileniyor en ufak bi sorunda hemen telefonla ulaşabiliyorum ayrıca kendine has bir özelliği var asla hastasını unutmuyor 🤣
Aysgllyurtss Bende ilk 3 ayında numuneye gidiyodum kızlar asla memnun kalmadım kimseyle ilgilenmiyorlar ama medicana da sen ne istersen o oğlumu doya doya izleyebiliyorum🤣
58_edaygmr_58 Masal58 🙋♀️🙋♀️ aslında başka yerde yaşıyorum ama doğum için memleketime geldim 39+3 haftalık olduk numune hastanesi fikriye canözkan a gidiyorum canım 💞💞
Fatos84 Masal58 selammm medicana kerime hanım bende çok memnunum çok kalabalık oluyor tek sorun bu ama kimsede vazgeçemiyor tatlı dilinden 😊 22. Hafta
Aysgllyurtss gizem-58 eğer randevu alabilirsen üniye git ben randevu alamadım mecbur gittim medicana da detayliya ama 400 tl ye değmez boş yani🤣
Hulya_C Masal58 normal doğum istiyorum öylede görünüyor kızım olucak inşallah 5 haziran deniyor Çarşamba’da kontrolüm var 😊
Tuba0758 Masal58 Merhaba ben urfada yaşıyorum ama sivasta doğurmayı düşünüyorum son ayda gelsem doktorlar ilgilenir mi acaba medicana da kerime hanıma gitmeyi düşünüyorum 22 haftalığız şimdi
Masal58 Tuba0758 ilgilenirler evet benim arkadasım 37. Haftasında gitti medicana gültekin beye kabul etti.