Imfromlastnight 123abc ceza olarak yatak örtüsü aldırmıyor eşim:) zaten toplamıyosun diyo 😂 bazen utanayım diye o topluyor:) ama nafile.
Esra4627 Es1 52 başladım 32haftalik hamileyim şuan 66 idim en son son zamanda gerçekten çok alnyr şimdi belki 70olmuşmdr
inciiim Es1 canım bende 32+6 yum 55 le hamile kaldım şimdi 63 kiloyum ama yaklaşık iki aydır sadece Bebek kilo alıyor. Makarna ekmek meyve hamur işleri tatlı paketli ürünler yemiyorum bol bol su içiyorum sende azaltırsan aldığın kiloları bile geri verebilirsin
SeHer1909 Belmaaa ay zorlamaz mı geçen bir gün oldu benim o gün tuzu kaçırmışım biraz dedim noluyo hemen kesip ödem suyu yaptım salatalıkla falan 2 3 günde anca indim 😀
Gulsky 21 hafta icin cok . Dikkat etmenizi oneririm 33+1 im 52 ile hamile kaldim tarti 58-59 arasi geziyor… bol yuruyus , egzersiz, su ve sebze tuketmenizi oneririm tatliyi da meyve ile mumkunse aksam tuketmemelisiniz
HnY 35Beyza35 bende 32+0 ım canim cocuk ta ve sende sorun çıkmadıysa iyi hani diyabet gibi falan. Zaten doğum sonrası verilir bu kilolar önemli değil önemli olan sağlık
HnY SeHer1909 total de 12 kilo alman iyi. Ben de total de 9 aldim 32+0 ım fazla kilolu anne adaylarına doktorlar daha az al diyor kızıyor yeme diyor ekmek yeme hamur yeme falan diyor mesela. Tuzu kes diyor. Hatta 30 haftaliga 9 kilo cok diyen de var. Ben seyi merak ediyorum bu 25 30 kilo alanlar nasil veriyor Allah Korusun tehlikeli yani dikkat etmek lazim
SeHer1909 HnY siz de iyi almışsınız ben daha 29 haftadayım 12 kilo ama cok geliyor. Dr umda boyun uzun zayıfsın zaten deyip moral veriyor 😇 yeme içmeme karışmadı şimdiye kadar 17 18 le tamamlarsam güzel olur aslında
SeHer1909 Es1 ben Dr uma sordum onun tarifi bu ben yazayım ama siz de danışın lütfen. 1litre suya dört beş dal yeşil nane Bir salatalık dilimleri Bir elma soydum dilimledim Yarım limon dilimleri attım Akşamdan hazırladım diğer gün bunu içtim bitince bir daha su ekledm üstüne içtim onu. Zaten günde 2,5 litre su şart bir bir bucuk litresi bu sekilde. Bir hafta yapıyoruz bir hafta bırakıyoruz 9 haftadır böyle