babyackgz mlsmrtgl 11 Mayıs yumurtlama gördüm dün 12.günüydü yumurtlamamın yarın regl olmam lazımdı hamile olmasaydım
Halidemat Benay10 ben 4 gün kala normal test alıp yaptım silik çıkmıştı .Adet günü kan testi verdim hamileydim
Benay10 Birgul clear blue diye bi test var normal test gibi yapıyorsun ama ekranında gebeysen şu kadar haftalık diye yazıyor
babyackgz Benay10 geç döllenme vs olabilir sen adetini bekle en güzeli baktın hâlâ gelen giden yok yenilersin testi
Fasulyemibeklerken babyackgz Aynıyız hadi inşallah canım geçen ay reglin 27 si idi inşallah ikimizde hamileyizdir 🙏🙏😊❤️
Fasulyemibeklerken babyackgz Ben bayram sonrası kan vereceğim 19 mayısta erken gebelik testi yaptım negatif çıktı geç döllenme olabilirmiş bayram ertesi i bekliyorum
babyackgz mlsmrtgl tam 14.gün regl olman lazım istersen adet gününde yap emin olursun erken öğrenmekte sıkıntıymış ne kese görünür bu haftada ne başka şey bekleyeceğim 1 hafta 🤷♀️
mlsmrtgl babyackgz her türlüsü sıkıntı 🙄 erken öğreniyorsun strese giriyorsun kese neden görünmedi ne zaman görünecek filan . İnsan bekleyemiyor bide 🙄 ne zaman test yapsam filan diye düşünüyor merak ediyor .
mlsmrtgl babyackgz şöylede bir durum var ☺️ Durumu şöyle izah edeyim benim döngüm 28 günde bir . Ben 21. Günde yumurtlama gördüm yani regl günüme 6-7 gün kala . Yukarıda paylaştığım Bilgi bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var belki duymuşsunuzdur ona ait . Test konusunda kafamı karıştıran su ki benim dün regl olmam lazımdı ben regl olmadım .
babyackgz mlsmrtgl aa evet dediği doğru aslında ama bilmiyorum canım en iyi doktorumuz bilir tabiki bence sen yumurtlamadan sonraki 12. Veya 14.gün yap testini
Birgul Ben şimdi cuma günü adet olmam gerekiyodu olmadım test yaptım negatif çıktı hamile değilim diye düşünüp adet bekliyorum ama olmadım hala 3 gün oldu cokta bi adet belirtim de yok ki benimkiler cok sancılı geçer ne yapmalıyım bilemedim