minicikbirmucize Busraasafekinci 38 den sonra doğuma destek olması için cinsel ilişki öneriliyor zaten 38 den sonra herhangi bir risk de kalmıyor bebek artık gelebilir heran
muallim6anne Angell9453 haftasını görmemişim ay evet yeni hamile sandım tabi 37.haftada erken doğum riski olusur
suzan_26 Busraasafekinci Bende böyle bir post açmıştım 35. haftadan sonra ilişkiyi kesmiştim dr. hiç sormamıştım kendim korkmuştum doğumu tetikler diye açtığım postta kızlara güvenerek 38. haftada ilişkiye başladım şu an 39+3 ama bende doğumu tetiklemedi ama bende birşey olmadı. Tabi sen doktoruna danış herkes bir değil🤰🌸
brcakyll poyrazsmom_ hahahah aynı ben 😀 bu benim ikinci gebeligim oğlum 40haftasinda doğdu onda da pek ilişkiye girmemistik kızım da şuan 39haftasinda o da galiba abisine çekmiş gelmiyor😀😀 ama benim eşim birşey olur korkusuyla beraber olmak istemiyor 😒
poyrazsmom_ brcakyll benim eşimde aynı şekilde söylemesi ayıptır 2 gündür adama diyorum ki bi deneyelim bişey olmaz doğumu tetikliyor bu saatlerde bile uyumayan adam 9da uykuya vuruyor kendini bişey olacak korkusuyla😂ay ne güzel bu arada bi kız bi oğlan Rabbim ikisinide tattırıyor sana çok güzel ya sağlıkla gelsin minik kız😍
brcakyll poyrazsmom_ hahahah aynen 😀 öyle bişey yok diyo bizimkisi de 🙈 sağol canım darısı başına biraz zorlanacagiz ama Allah yardımcımiz olur inşallah 🤲 seninde bebisin sağlıcakla gelsin insallah ♥️
Esesraa Busraasafekinci normal doğum sadece ilişkiyle alakası yok ki. Birincisi çatın uygun mu ikincisi bebek normal doğum için uygun mu . Bebeğin suyu uygun mu ? Bunlar önemli normal doğum için . Diğer şeyler herkes için değişir yani . Onun yerine egzersiz yapın yürüyüş yapın. Ben ilk zamandan beri yaşamıyorum ilşki enfeksiyon kapmamak için . Bende normal istiyorum ama sezeryan olursamda üzülmem yani bebeğimden önemli değil .
MinnakLiva Busraasafekinci arkadaşım geri çekilmeden yaşadı sabahına nişanı geldi öğleden sonra doğurdu
2793ebru Busraasafekinci canim benim doktorum bu konuda ilk 3 ay iliski düsük riskine son 1 ay erken dogum riskine neden olur demisti. Erkegin menisindeki bir madde kadinin erken dogurmasina sebep olabiliyormus cunku kasilmalari baslatabiliyormus. Bu yuzden iliski cogu kiside doguma sebep olabiliyormus. Bence normal dogum istiyorsan birak sürec normal ilerlesin bebeginin gelmek istedigi zamana saygi duy ozaman hersey daha sagliklui olacaktir.😊😘
Gulsahcan80 poyrazsmom_ bana doktor da demişti doğum olsun istiyorsanız ilişki yaşayın diye. Merhaba öyle oldu bizzat bende
Wonderanne Busraasafekinci haftan gelmiş bu haftalardan sonra doktorlar risk yoksa doğumu başlatmak için öneriyorlar
Belmaaa Busraasafekinci bana hiç yasak koymadı ama hiç yaşamadık şu an 36dayım korkuyorum ama 38den itibaren düşünüyorum
mertinannesii Kızlr gecenlerde bnde ebeye sordm bu konuyu erkegn organın acılmayla norml dogmu kokytrmasyla alakası olmadıgını söyledi sdce spremlrdeki bazı maddeler kasılmaları tetikledigi icn norml dogumu kolylaştrr dedi
ZeynepBeren Benim kardeşime de doktoru; meninin doğumu tetiklediğini 37. Haftaya kadar korunmalı, 37. Haftadan sonra özellikle korunmasız ilişki yaşamasını söylemişti.
cokkasmabeabi Busraasafekinci evet doguma faydası var ama tek bu değil, comelmek mesela alaturka WC, merdiven inip çıkmak ve bol yürüyüş. İlk gebelikte son ayimda iki üç kere Antalyaya gittim orda o kadar yürüdüm ki doğumda bundan çok fayda gördüğüme inaniyorum