Hnfth Neslionrkl bnm bı oğlum var 23aylik 11 haftalık hamileyim bulantı kusma oğlumda da yaşadım bundada yaşıyorum henüz cinsiyet için gitmedim neyi merak ettiniz 🙈🤦🏻♀️
Fatovebebegi Neslionrkl benimde ikinci gebeliğim bi kızım var 1 yasında 5 aylıkta hamileyim bi oğlum olcak insallah
Neslionrkl Hlya_35hsyn nasil geciyor gebeliginiz kac haftadasiniz allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Neslionrkl Hepimizin yavrulari saglikla gelsin inssalah 🙏🙏bnmde ikinci gebeligim 2 yasinda oglum var 32 haftalik hamileyim kizimiz olacak allahin izniyle her Hamilelik farkliymis sizlerfe nasil farklar var 💐
Sarearslantas Benim de ikinci gebeliğim ilkine göre çok farklı benim ilki kizim çok zorlu geçti bu bebeğim gayet kolay gidiyor 13 haftalık hamileyim
Anneyim00 Benimde ikinci gebeliğim 3 yaşında oğlum var şu an 12 haftalık hamileyim 💕 iki hamileliğimde de ilk 3 ayım zor geçti ama atlattık sayılır çok şükür🤲🏻
Ummuhan4934 Benimde 2 yaşında oğlum var şimdi de 20+0 haftalık hamileyim ilk hamileliğim çok zordu sürekli kustum ve erken doğum naptım elhamdulillah bunda o kadar kusmuyorum ve daha iyiyim bide erken gelmezse çok sevineceğim 😃 Buda erkek 🤰👼
AsliMaY Ummuhan4934 merhaba benimde 2 yaşında kızım var 2 cime 14 haftalık hamileyim. Erkek dedi 11 haftada ama haftaya birdaha gidicez netleşir sanırım zaten önemli olan sağlıklı olması ilkinde o kadar sıkıntı çektik ki . Bende ilkinde erken Dogum yaptım insan ister istemez tekrar aynı şeyleri yaşıcam korkusu oluyor aslında içim rahat ama bi yandan korkmuyo değilim inşallah hayırlı zamanda alırız kucaklarımıza 😊
Hlya_35hsyn Bide hep şey derker oğlan gebelikleri çok rahat geçer kizlar daha zor derler demkki alakası yok .bence kizdada erkekte kusan var