Sultanbeyli Saygı hastanesinde doğum yapıp memnun kalan veya şikayeti olan var mı?
Sultanbeyli Saygı Has. Doğum yapan var mı acaba
Ben geçen hafta oraya kontrole gittim
Hastane hakkında atıp tutuyolardı ama çok kötü orda şöyle böyle oldu felan diye. Ama ben hastane yorumlarından yola çıkarak bi doktoru buldum. Sonra o doktoru bi hastasına sordum çok memnun kalmış gitmenizi tavsiye ederim dedi. Ve gittim doktora diğer doktorlara göre hastası çokdu. Doktor gayetde ilgiliydi ben memnun kaldım. İnşallah oraya devam edeceğim doğumuda orda yapmayı düşünüyorum.
Ben hep kontrole oraya gidiyorum pelin hanıma doğum yapan akrabalarımız var memnunlar
ben Gebzede oturuyorum. İkinci doğumum olacak.ilkini yüzyıl hastanesinde yapmıştım sezaryen doğum ücreti iki katına çıktığı için başka yer araştırmak istedim. Saygı hastanesini önerdiler ama emin olamadım
Rabia4687 hangi doktora gittiniz acaba
Esratpll evet banada onu önerdiler Dr. pelin koca dimi
Busrasuheda Bende oraya gidiyorum canim ve orda doğum yapcam inşallah daha persembe gittim doktorumda pelin koca gayet memnunum iyi bi kadin🙏
Bende gittim 5 dk mesafede bana nihale gittim ama hiç dogru duzgun ilgilenmedi memnun kalmadim simdi hem devlet hastanesine gidiyorum hem yuzyil kaynarcaya semavi hanıma cok ilgili saolsun tek kusur hastanenin 2 katına cikarmalari dogum ucretleri orayi düşünüyorm hayrlsi
Busrasuheda saygıya gelene kadar pendik medipol canan acar a git derim cok iyi netten bakabilirsin yorumlarına 1750 normal dogum..
sibelkck31 sezaryen ücreti nedir peki acaba biliyo musunuz
Busrasuheda valla yalan olmasin 2200 gibi bisey hatırlıyorum cok araştırdım sultanbeylide ne saygı ne ersoyda iş yok ya yüzyıl semavi hanım yada pendik medipol canan hanım iyiler ama yuzyil 2850 fiyat veriyor normale cok geldi bana medipol canani düşünüyorum
sibelkck31 medipol hastanesi için çok uygun bi ücret şaşırdım açıkcası
Busrasuheda Ebru Ağırdemire gittim güler yüzlü bi bayan
Daha öncesinde de Kurtköy ersoy gidiyordum Esra hanıma. Ama orası biraz bütçemi kastı. 135 lira muayene ücreti normal doğum 3000 Sezeryan da 3250 diye hatırlıyorum.
Rabia4687 teşekkür ederim bakalım biz napacağız
Busrasuheda yeni hastane ö yuzden uygun doktordan doktora değişiyormu fiyatlar onla ilgili bilgim yok ama medipol sor araştır göreceksin farkı