MeftunAnnee melek87 jimerde Fatma Nuraya gidiyorum canım rahatın nasıl ben hareketlerini artık çok az hissediyorum bide bel ağrılarım oluyor gezinince senin nasıl
ozgeilhan melek87 Gamzelimseyma Hoop evrim aydıncılar ben de geldim 🙂 valla benim cinsiyeti 16. Haftaya kadar bekledi 🙈 doruk,jimer ve pembemavide doğurabilirsin dedi ama doruk yoğun oluyormuş galiba çok bi tık üstü bende jimer düşünüyorum ama bakalım 🙄 25. Haftamızdayız biz de Defne’mle 💖
melek87 Gamzelimseyma ay masallah 😊 vaktinde zamanında sağlıkla kucağımiza alal im insallah bebislerimizi🤗
Gamzelimseyma melek87 aminnn inşallah canım☺ Bir şey sorabilir miyim cinsiyeti evrim hanım ne zaman görürse o zaman mı söylüyor yoksa bazı doktorların 16. Haftayı beklediği gibi o da o vakte kadar bekletiyor mu?☹
melek87 MeftunAnnee benim biraz sıkıntılı geçiyor canim ama yinede buna şükür 30.haftamda kanamam oldu doktorum erken doğum olabilir dedi baya korktuk tedirginiz açıkçası dışarı çıkmam yasak yatıyorum evde ama sağa sola dönmek zorlaşıyor günler geçtikce ve tabi uykusuzluk var bide uyuyamiyorum.
MeftunAnnee melek87 bende de var canım risk bende çıkmıyorum dışarı evde geziniyorum sadece ama hayırlısı olsun yinede hakkımızda Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin 😊
Gamzelimseyma melek87 canım ben bugün kontrole gitmiştim 12+6 dayım evrim hanım cinsiyeti söyledi kız dedi %90 dedi hatta ultrason çok iyi rahat ol ama yanılma payım az olabilir dedi. Sende ne demişti 🙈
Aliyahyaannesi Seldaderin bizim son 4günümüz kaldı bekliyoruz oglusumun gelmesini osmangazi tip a gidiyorum bende 😊
zlemAcar melek87 sağ ol canım. Amin inşallah 🙏 sizde sağlıkla kucağınıza alın 🤗 Asıl tempo doğduktan sonra başlıyormuş. Doğumdan korkardim ama büyütmesi en zoru 😞