ecrinefsaerva Ikizlerr maşallah size de ikizlerinize de. Minik savaşçılarınızla bir ömür sağlıklı olmanızı nasip etsin rabbim. 😊 😊
Melekalya Ikizlerr okuduğum en güzel doğumlardan biriydi gerçekten. Hayran kaldım ikiz ve normal doğum gerçekten seni tebrik ederim hem anneliğini hem bu güzel olayı rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin evlatlarını gerçekten mucize gibi ama herşey çok doğal ❣️
Ikizlerr Melekalya cok teşekkür ederim canım en guzel doğumlar evlatlar herkese nasip olsun. Kadın başlı başına bi mucize değil mi zaten Allah nasup ederse bizim için herşey mümkün 😊💪🏻
poyrazsmom_ Ikizlerr maşallah mutluluğunuz 2’ye katlanmış ne güzel bi doğum hikayesi Rabbim acılarını göstermesin ikisinede sağlıklı hayırlı bir ömür nasip etsin annesiyle babasıyla inşallah🤩🤩 tebrik ederim sizide ❤️❤️
Ikizlerr poyrazsmom_ allah razı olsun canım benim rabbim herkese en güzelinden en hayırlisindan doğumlar nasip etsin sağlıcakla alin evlatlarınızi. Ömürleri bereketli olsun kuzuların 🤲🏻🌹🥰
Kubraarsss Bende 16 haftalık ikizlerimi bekliyorum inşallah benimkilerde tam zamanında gelirler küvez ihtiyaçları olmaz 💗♥️ Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin tüm evlat hasreti çekenlereede bu duyguyu tattırsın 🌸
maviserceli32 Ikizlerr MaşaAllah sizlere. Rabbim ayırmasın. Bizlere de kolay doğum nasip etsin mevlâm. Sağlıcakla, huzuurla büyütün inşaAllah :)
Mehtap74 Ikizlerr maaşallah Allah nazarlardan korusun inşallah sütünde en kısa zamanda Gelir Rabbim sağlıkla büyütmeyide nasip etsin inşallah
Ikizlerr Nurcihan34 hiç takılma rabbim nasip ederse öyle bi doner ki hem daha zamanları cok sağlıcakla al ınsallah 🤲🏻🌹
Ikizlerr Berra20 cok teşekkür ederim. Bizim ikiz ve riskli olunca son haftaya kadar hep progestan kullandım açılma en korktuğum şeydi ama son iki gün doktor ada çayı hurma ve yürüyüş önerdi canım