Bu ana gelmek için o kadar yol teptim ki ama elhamdülillah rabbim nasip etti artık bende anne oldum ve dogum hikayemi yazmaya hazirim🥰 ( biraz uzun ama) ilk gebeligim klomenle olmuştu ve 8 hafta da kalbi durdu ve dünyam başıma yıkıldı cok zor kendime gelmiştim. Sonra 1 sene sonunda tekrar oldu o da başında tutunamadı. Iğne ilaç derken aylarca uğraştım . 1 aşılama yaptırdım o olmadi her ay ağlamaktan kalbimin acimasindan cok yıpranmıştım. Doktor gel.tup bebek deneyelim hem maddi hem manevi yıprandınız dedi başta hiç sıcak gelmedi hep dua ettim rabbim hayırlı ise içime sindir diye. Elhamdülillah içime çok güzel bi huzur geldi ve tutmuştu 2 side hem de 🥰 herşey iyi gidiyordu sonra 12 13 haftalıkken kanama dünyam yıkıldı sandim merkeze de uzaktaydım sonra doktorum hemen Pruloton vurun dedi aldık ve akşam gidecek yer olmayınca eşimle vurduk. Sonrasında doktora gittik ve kızımın kese etrafında kanama vardi . Iğne ilaç jel 2 aya yakın ufak ufak gelerek cok şükür onu da atlattık.. herşey çok iyi gidiyordu ama doktorum cok negatifti iki bebek koyduk bunu biliyorduk ikiz riskli herşey olabilir erken dogum cok büyük ihtimal diye diye beni mahvetti . Ona bir gün dedim ki ben onlarla konuşuyorum 37 de anlaştık ondan önce yok dogum dedim . 37 de 4 cm falan açıklık var dendi ve eve gittim ikiside normal dogum pozisyonundaydi ama benim doktor çekiniyor riske atmak istemiyordu . Deneyelim dedim ve 37+3 de gittiğimde 8 cm açıklık var dedi ben azar azar kasik ağrısı çekiyordum yatış yapalım kendi kendine ağrı girsin dedi ve sagolsun artık ona da cesaret geldi . Yatışim yapıldı açıklık 9 cm oldu ama yeterli ağrı yoktu masa da ağrı olmayınca ıkınma hissi de zorlaştı indim sıcak su ile uzun dus aldım agrim artıyordu falan sürekli değildi yattım ve bebek geliyor hadi dendi her ağrı geldiğinde ıkındım ve 3 4 kez sonunda kziim geldi 5 dk sonra kanala da oğlum girdi sonra da o geldi 3 5 dikişle bitti cok şükür inanılmazdı herkes beni tebrik ediyor ben ağlıyordum cok zordu evet dayanılmaz gibi miydi evet ama ben ordan odama yürüyerek geldim. Ve çok şükür onlar da benden önce odamda bekliyorlardı . Saglikli sıhhatliler. Sabah girdigim hastanede öğlen dogum yaptım sabahına da çıktım cok şükür ki . Şuan tek sıkıntimiz süt gelmiyor ama biz birakmicaz biz evlatlarımla cok şey hallettim bunu da basarcaz . Dilerim rabbime herkes evladına sağlıklıca kavuşur ve isteyen herkese nasip eder.. kusura bakmayın çok uzun oldu ben bugünü iple cektim🙈🥰🥰
Soruları olan annelere müsait oldukça da yardımcı olurum inşallah çünkü biliyorum ki ben de beklerdim soru sorsakta ogrensek diye 😄 allaha emanet olun kızlar masallah demeyi ihmal etmeyin nolur 💙♥️