Lamelif Kızlar nasıl gidiyor çok şükür öyle önemli bir sıkıntımız yok ama ben baya ağırlaştım yürüyemiyorum 16 kilo aldım sanırım ondan dolayı sizde durumlar nasıl ?
Aslihan Lamelif tek 16 kilo alan ben değilmişim çok mutlu oldum 🙂 16 kilo aldım ama henüz bir ağırlık falan hissetmiyorum herşey çok güzel gidiyor 😊
ozgesoy28 Lamelif Bende tek değilmişim demek ki bende yürüyemiyorum 5 dk ayakta dursam sanki saatlerce iş yapmış gibiyim 9 kilo aldım şimdiye kadar
mom44 Lamelif ben en son 3 kilo almıstım şu an 4 kilo sanırım benmde sırt ağrılarım var bazen sol kasık ağrım oluyo hiç bir iş yapasım yok temizlil falan 😁
Semirayldrm1 Lamelif al bende de o kadar elimden gelse oturduğum yerden hiç kalkmam bende 11 kilo aldım a
Lamelif Aslihan oh ne güzel ben balık etliydim zaten evde sorun yaşamıyorum ama dışarıda 1 saatten fazla kalamıyorum oturmam gerekiyor
mom44 Lamelif normalde 15 16 kilo almalı vucüt ama ben yediğim halde almadım doktorda çocuk iyi olsun sen alma dedi 😁 senn bebişin kaç kilo
mom44 Lamelif ooo maşAllah geçen biri yazmıstı 2 kiloyöus dikkat et demiş doktoru şeker falanmı vardı sizde maşAlla
ElizBeray Ben çok kilo aldımmm😬😬 33. Haftaya yeni girdim ve 22 kilo aldım😂 50 kilo ile hamile kaldım 72 olmuşum😂
Lamelif Eses yemeyle ilgili mi bilmiyorum ama 178 boyundayım genetik olabilir. Onun dışında hergün yumurta, peynir ve yoğurt bolca yiyorum ve ceviz günde 5 tane yiyorum belki onun etkisi vardır
Lamelif mom44 yok canım şeker yüklemesi yapıldı düşük bile çıktı şekerim ☺Ben 178 cm boyundayım bebeğimde bana benziyor inşallah 🙏🏻
hande123 Ben nefes bile alamaz oldum yan yatınca göğüs göğüsün üstüne geliyor o da sanki nefesimi daraltıyor ayaklarım şişti ellerim şişti hemen yoruluyorum ben ne yapacam ilerleyen haftalarda 31+4 günlüğüm 🤦🏼♀️ Ağırlaştım sanki iyice