Betim Bi de bugün de yasak vardı geldi kargo umarım bayramda da çalışırlar da hepsi gelir şu ürünlerin bir an öne
Sbt28 Betim ben sipariş verdim,bugün bir parça geldi,kalan siparişlerim gelmedi. Hatta düşündüm burdan post açmayı 🤣
Edaaberk Betim ben de herşeyi e bebekten 1 seferde sipariş ettim kuzum. 1000 liralık falan di yani. Baya fazla ürün vardı. Tek seferde de geldi. Ptt kargoyla. Kıyafetler ve deterjanlar ayrı paketteydi sadece
Melekkannesi Betim 4 günde sorunsuz ulaştı elime .belki yoğunluktandr geç gelmesi ama neden ayrı ayrı onu bende anlamadım
RuzgarsMommy Geliyor canim merak etme Bana da bi pttt ile geldi bi ups ile geldi ayri ayri Sayfasından kargoya girince kargom nerdeye bakiyorsun cok anlaşılır değil bende tedirgin oldum ama geldi panik olma
RuzgarsMommy Sipariş verirken bazi ürünlerin altinda bu ürün kendi kolisiyle gelecektir yazıyor O işte ayri kargoypa geliyor aklinizda olsun
Betim E bebekten siparişlerimin hepsi geldi sadece bi müslin örtüsü eksik onu da sipariş ettiğim başka bir şey var onunla göndermezlerse atayım para iadesi yapsınlar .. çok rahatladım gerçekten bisürü parça vardı biri hariç hepsi geldi ☺️