MerveErenYlmaz 36+6 dayız . Dün muayenedeydim 3307 gram olmuş . İnşallah normal doğum olur ve sağlıklı olur 🙏 Son zamanlar çok zormuş ben çok bunaldım😑 2 -3-4 tane yapanlara helal olsun diyorum 👍
BerilinAnnesi Arkadaşlar bebeğim hareket ettikçe canım acıyor hareket ettiği an sivri yuvarlak hatlar ortaya çıkıyor ve karnım öyle bir geriniyor ki sanki karnımı yırtıp çıkacak gibi bu kasilma mi nedir gercekten anlamıyorum
merination BerilinAnnesi ben kasilma degil bebegin hareketi diyordum ama nst ye bagliyken bu dedigimiz olayda 60 70 sancilari gordum yani agrim sizim yoktu sadece bebis kipirdiyordu
Ilknur911 Ozgeliz Bende 37+2 oldum kızım ters duruyor haftaya da dönemezse sezeryan için gün vercek doktorum heyecanlı ve korkulu bekleyislerdeyim
gunessyesim Ilknur911 Aynıyız sizinle geçen hafta kafa aşağıdaydı normal doğum bekleniyordu ama bu hafta ters dönmüş 🙈 o yüzden haftaya tekrar kontrol var eğer dönmezse sezeryan olucak hayırlısı bakalım sağlıcakla gelsinlerde dünyaya 🙏🏼
Atike 37+4 üz bizde yarın birimde kontrol var bakalım şimdiye kadar açılma falan olmadı nst ye giriyoruz her hafta allah hepimize kolay Doğum nasip etsin inşallah 😊🙏🏻