1989-- Aleynanur evet o civarda birsey odeyecegim ama sigortama aylik 196 lira ödüyorum muayenede yuzde 25 ini ödüyorum yani 600 muayene ben 60 civari veriyorum
Anne71 1989-- erzurumda yaşıyorum 29. Haftada doğum için geldim Kırıkkaleliyim yaşama baslamidtim 35 s kadar gittim gülsüm hana dogum ucretlerini ogrenince ihtisasa geçtik merve hanima başladım çok memnun kaldım ilk gidisimdi
1989-- Anne71 Gülsüm cok sinir bi doktor bende hic sevmedim onu bir sefer hamilelikten önce muayeneye gitmiştim, ihtisastaki merve doktorun adini duymustum bayagi iyi ve hastasi çokmuş sıra bile zor bulunuyormuş. Gülsüm ün dogum ücreti neymiş
Ttugbatrn Konyada yaşıyorum doğum paketi alacağız inşallah içinde tüm kontroller tahlil tetkik doğum oda süsleme vs herşeyi var 3800₺ dediler
Anne71 1989-- merve hanima 1 defa gittiğim halde çok sevdim Güler yüzlü sempatik özel hastane de gibi hissettim evet hastası çok fazla ili gittigimde çok bekledim carsamba gunu en gec 7:30 da gidio siraya giricem kan işlerimde var
Heymamma SeHer1909 ben de City Hospital a gidiyorum Türkan hanıma 32. Haftamdayım 😊 sizin doktorunuz kim ?
SeHer1909 Heymamma aaa benim de Türkan hanım 29+4 üz şu an 😇 ben çok çok memnunum Türkan hanımdan siz de memnun musunuz 😇😍
Svcnvebebegi Aynurrrr istanbul bağcılar yeni iklim hatsensine gidiyorum canım. Normal 1.250 tl. Sezeryan 1.750 tl. Tanıdık falan olursa indirim falan da yapıyorlar. Şuan da çok memnunum doktorumdan
Fkaramand HafsaRumeysa SGK niz olmasa bile hamilelik boyunca devlet karşılıyor zaten bunu bir araştırın
HafsaRumeysa Fkaramand yesil kartim oldugu icin ozelde annelik sigortasi gecmiyo malesef yesil karti iptal edersem annelik sigortasindan yararlanabilirm onun disinda baska bsy yok malesef 🤷🏿♀️
g_demirelli Beyzaharun evet oyle bende akademi hastanesine gidiyorum ordada 3500 4000 ama cok geliyo bana normal doğum icin acikcasi sezeryan olsa neyse de
Elmaveannesi Aynurrrr dogum paketi aldim icinde 11 tane kontrol var 2li 4lu tarama sekerr yuklemesi normal yada sezeryan doğum, bebegin ilk aşilari vs vs hepsi dahil 4500 aldim anlaradan ozel koru hastanesi sincan.
Pnarrr Ebrarsahn evet çok memnunum hamile kalır kalmaz zaten tavsiye üzerine seher hanıma gittim hamileliğimi hep onunla geçirdim sıcak kanlı Güler yüzlü ve başarılı çevresi tarafından sevilen bir hekim 👩⚕️ 🤲🥰
Seson35 Gaziantep medikal park normal/sezaryen 4.500( oda süslemesi ikram bir kaç poz içinde) epidural olursa +1000
Mervee09 Baharuras1321 canm bende hastane arayışı içindeyim medipolde burcu hanım varmış onun hakkında bilgin var mı ? Bide doktorlar kendi numarasını veriyo mu özellikle son aylar lazm olabiliyo cnkü
Baharuras1321 Mervee09 yok cnm vermiyorlar ama hastaneyi aradığında direk bağlıyorlar burcu hanımı öven çok ama muanesi fln pahalı gereksiz bence çünkü doğuma o gün kim varsa o giriyor