Guli16 Ecrinbzkrt Yıldırım’ın fiyatı daha iyiymiş benim Doğumum çekirgede olacak normal 3000 sezeryan 3700 dedi aynı hastanenin aynı şehirde farklı fiyat uygulaması ne garip 😠
Ecrinbzkrt Guli16 evet çekirgedekının fıyatları bıraz ucuk canım sanırım osmangazı tarafına baglı oldugu ıcın mı bılmem bıde benım kuzenım seneler once orda dogum yaptı odaları cok kıcuktu 3kişi zor sıgıyordu sımdı nasıl bılmem tabi
Pnarrr Ebrarsahn evet çok memnunum hamile kalır kalmaz zaten tavsiye üzerine seher hanıma gittim hamileliğimi hep onunla geçirdim sıcak kanlı Güler yüzlü ve başarılı çevresi tarafından sevilen bir hekim 👩⚕️ 🤲🥰
Busimss Hafizess doktorum hastanenin sahibi ortaklarından Dr.Tahir Özgüder kendi kliniğine gidiyorum ben bucada
Ozcn rumeysarikaya0958 merhaba bn de nasip olursa aydında doğum yapacağım hangi hastane hangi doktora gidiyorsunuz
Glten_demr5 Om55 diğer hastanelere sordunuz mu hiç acba bende samsundayım liman hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum inşallah hayırlısı ile bir bilgin var mı hiç?
Pamuuk Aynurrrr Batman medical park 2380 yapıyor bizim indirim var 2080 bir gece özel odada kalma içinde
Pamuuk Cheerfulmom ben sezeryan istyorum planlı 2 hafta olucak girdim bu hafta persembede giricem ondan sonra birdaha girermiyim bilmiyorum nst ye girişde 28 tl verdim özellerde alıyorlar para nst için Batman medical park a gidiyorum
Merveosm Semipermeable acıbadem international acıbadem grubu zaten floryada:) suan doktorum bakirkoy acibademde fakat detaylilarda florya da gidiyorum orada ki doktorumu da seviyorum☺️
Minnak_annesi34 Aynurrrr bedeva devlette doğurdum istabul pendik devlet te zorunlu sezeryan çok.memnum kaldım 😍