Happybsrn Senaesmer çok ilginç testlerinin böyle çıkması ama dur bakalım yarın ki böyle olmaz inşallah
Senaesmer Sizce nedendir adetim bittiğinden beri fena bi bel ağrısı çekiyorum acaba üsttüm mü die bakıyorum ama bol su içmeye çalışıyorum. Enfeksiyon olmasın diye
Gamzebydmr Senaesmer Canım git gide daha da koyulaşacak yumurtlama olmamış daha ve iki çizgide aynı koyulukta olunca yumurtlama olur sen devam et testlere benim testlerimde başta böyle olmuştu ben test bozuktur dedim ama adetten 8 gün sonra yumurtlama oldu
Prensesannesi43 Senaesmer idrarı biraz fazla damlatinca boyle oluyor benim başıma defalarca kez geldi
Happybsrn Senaesmer canım hep çift çizgi göreceksin ki yumurtlma olması için c nin koyuluğu var ya t onun gibi olacak yada t daha da koyu olacak
Senaesmer Happybsrn anladım o zaman yavaş yavaş koyulaşacak bugün testi geç yaptım ve pembe olmadı test bu sefer
Senaesmer Happybsrn ve normalde pazar günüydü ama 10. Günde çatlama olmuş ve gece ıslaklık hissetim ve kızlar ayaklarım bütün gece ateş gibiydi.
Senaesmer Happybsrn takvimin öyle diyor normalde hep takvime göre ilerleme yapardık aöa 5 aydır olmuyordu demek ki yumurtlamayı kaçırıyormuşum 14 hünde çatlamadı 10. günde çatladı