cylnnzl Zehra333 sy inşallah benimki de bu gün aynıydı fotoğrafını çekme gereği bile duymadım kaldı iki gün bakalım inşallah sonucu da mutlu eder bizi 🥰
Senaesmer Happybsrn valla bugün ikinci testi denedim oda öyle neden bilmedim bende fazla mı çıkıyor anlamadım kiiii sinirim bozuldu kasıpım ağrıyor belim ağrıyor geçmiyor adetim biteli 4 gün oldu teste böyle sinir oldum
Happybsrn Senaesmer ya kırmızılık geçince olan çizgileri dikkate al öncesinde 2 saat sıvı alma 3 damla damlat hergün aynı saat civarı yap
Prensesannesi43 Senaesmer idrarı biraz fazla damlatinca boyle oluyor benim başıma defalarca kez geldi
Senaesmer Happybsrn gergün saat 4 de testi yapıyorum 1 saat hiç birşey yiyip içmiyorum 3 damla damlatıyorum sadece
Happybsrn Senaesmer çok ilginç testlerinin böyle çıkması ama dur bakalım yarın ki böyle olmaz inşallah
Gamzebydmr Senaesmer Canım git gide daha da koyulaşacak yumurtlama olmamış daha ve iki çizgide aynı koyulukta olunca yumurtlama olur sen devam et testlere benim testlerimde başta böyle olmuştu ben test bozuktur dedim ama adetten 8 gün sonra yumurtlama oldu