zuhrergul Arelinannesi4549 buda bir bakış açısı tabiki doğru diyosun aslında ama kulağımıza böle heldi hep gaşıba ondan😀😀😀
zuhrergul deryakuralerturk hayırlısı olsun inşallah rabbim kucagına almayı nasip etsin hissediyomusn peki hiç 🥰🥰🥰
zuhrergul 1Anne_ 😂😂😂😂😂😂hayırlısı olsun canım öle bir duyum aldım ben oyuzdn sordum gecen sene 2019 aralık ayında görümce doğdu doktoru öle demişti bu sene kız senesiydi seneye erkek ben tabi ozmm hamile deildim ordan aklıma geldi 🤭🤭🤭😊
snm_ zuhrergul 16.haftayım iki gün önce doktorum erkek dedi 🥰 Kesin erkek deyip detaylıda değişenler oluyormuş her ihtimale karşı detaylıyı beklicem 😂 sağsalim kucaklarımıza alalım bebişlerimizi 😊😊
Fuliaa90 snm_ aynen 12-16 da kendı doktorum erkek dedi detaylı öncesi perinatoloğa gitmiştim oda hemşiresiyle beraber kız dedi😂 suan cinsiyet %50 benim için hala😂
Ebrarela_1963 zuhrergul o kadar güzel isimler var ki kendine koymaya gelince insan kararsız kalıyormuş 🤯🤯henüz bi adımız Yok 🌼sizin var mı peki 🥰
Naylonbranda Fuliaa90 banada ikilide tam @2+1 de perinatolog kız demişti canım kıza alistirdim kendimi perinatolog olduğu için Dr ysnilmasi ondada olabilir o zaman
Slnk 21+1 haftalık olduk kızım olcak doktorum Eylül sonu Ekim başı diyor doğum için bakalım hayırlısı 🌸
Beray99 Slnk aynı gündeyiz bizim doktorumuzda Eylül sonu Ekim başı dedi ama sezeryan olmayı planlıyorum 38. Haftada alıyorlar muhtemelen Eylül ortası olur galiba
Beray99 zuhrergul merhaba ☺️ Bende hamileliğimin en başından beri erkek istiyordum ve erkek hissediyordum eşim ve ben aynı hafta içerisinde rüyamızda bebek pipisi gördük 3 hafta sonra kontrolde erkek olduğunu öğrendik 21+0