Purelove46 tugbaayaz ewet ya bende korkuyorum bide bende gebelik şekeri çıktı diyet listesi verdi dr onu uygulasam çok almam ama hep şu nefsim😔
tugbaayaz Purelove46 benimde açlık şekerim yüksek çıktı doktor şekerli şeyleri yasakladı normalde aramadığım şeyleri şimdi deli gibi canım istiyor tatlıya dahada düştüm ekmeği bırakamıyorum doymuyorum of ulan of nolacak bu halimiz 😭😭
SeHer1909 Betuldefnesahin 29 hafta 12 kilo . Son 3 ayda ne alınır artık bilemem gerçi 3 aydan az kaldı 😇
Bussimm Hamilelikten önce 58 kiloydum şuan 15. Haftadayım hala 58 kiloyum sanırım hamileliğimin sonuna doğru baya alacağım 🙃
SeHer1909 Ayse0707 8 haftadır aynıyım 😀 ama iştah var bebek alıyor bu ara galiba Haftada korkmustm ama böyle devam edecek diye bir anda durdu kaldık.
Makbus06 Betuldefnesahin sorma sorma 36 haftalık hamileyim 27 kilo aldım ellerimin ayaklarımın şişmesi cabasi
Minikkusum_ Betuldefnesahin 34 haftaligim 18 di 20 oldumusumdur cok oldu çünkü tartilali ayy artık yuvarlanarak gidecem bu gidişle bi yere giderken