kbrasnturk Merhaba arkadaşlar, ben kapaklıda oturuyorum açıkçası pek bilmiyorum buraları ilk kez gidicem doktora iyi bir doktor hastane önerisi olan var mı ? ve doktorun yada hastanenin ücreti hakkında bilginizde var mı ?
Amine1805 kbrasnturk canim ben çerkezkoy irmete gidiyorum dr ilke topdagi aydin daha once sezer arda ya gittim ikisinden de memnun kaldim ama kadin diye ilke hanima gidiyorum
Amine1805 kbrasnturk muayene 110 normal dogum 1900 zorunlu sezeryan 2500 istege bagli sezeryen 3700 dediler
Ponciginannesi_ kbrasnturk Ben çerkezköy irmet salih beye gidiyorum canım. Memnunum. Muayene ücreti 110 tl
Amine1805 kbrasnturk iki kere gittim ek bi tahlil istemedikleri icin bilmiyorum haftaya yine gidicem nst ye girerim buyuk ihtimal onun ucretini de henuz bilmiyorum ultrasyon dedigin detayli mi yoksa normal ve dort boyutlu olan mi
Abece kbrasnturk her gittiginizde doktor normal ultrason kontorlu yapiyor ayrica istedigi tetkiklerde falan ücret ödüyorsunuz normal ultrason icin ayrica ücret almiyorlar 😊