YagmrK Ebrarsahn doktoruma sordum bunu sola yatarsan bebeğe kan akışı daha iyi sağlanıyor ama bel sırt ağrıları sürekli aynı yerde yatınca arttığından solunu dinlendir ara ara sağına yatabilirsin dedi illa sol diye kendini yorma dedi
DamlaNur29 Ebrarsahn bende 23üm sol sağ degişimli yatıyrm kendimi şartladıgım için sola uykuya zor dalıyorum ama son haftalar daha sıkıntılı sırt üstü yatmak bazen kendimi sırt üstü uyumus buluyorum ama sağa ve sola değişimli yatabilirsin burda forumlarda okumustum baktım baya bi doktoruna sor ama geneede için rahat etsin
Kapalikutu Ebrarsahn Banu çiftçinin YouTube kanalında bu yatış pozisyonlarıyla ilgili bir video var istersen açıp bakabilirsin. sağa yatmak zararlı falan değil sadece sola yatınca bebekler daha çok rahat edermiş videoyu izlemeden önce ben de duyduklarımdan sürekli sola yatmaya çalışıyordum ve uyandığımda kendimi sağa yatarken sırt üstü yatarken falan bulunca telaş yapıyordum 😅
a_gzde Bunu ben de sordum doktoruma. Evet arka damarlardan bahsetti. Ama sırt üstü yattığında bir süre sonra seni rahatsız edecektir dedi yani sen zaten dönmek isteyeceksin sağa sola dedi. Ama bebeğe hiçbir zararı yok dedi. Seni etkiler dedi