Eva41 Aydatopcu canım ben gittim cihangir beye çok iyi bir doktor ama yüzyıl hastanesinde mevlüt akın azman var ben 7 haftamdan beri ona gidiyorum 36 haftalığım bırakmadım doğumuda onda yapacağım inşAllah çok iyi ben çok memnunum
Busratm ElfGzm Konak Hastanesi Gülçin Aydar canım doktorum 🥰 Reyhan Hanım ile alakalı ne duydunuz merak ettim 🤔
ElfGzm Busratm doğru mu bilmiyorm tabi canım çok tatlı bi kadın çok seviyorum aslında ameliyatı iyi değil gibi bişe duydum 🤷♀️
Busratm ElfGzm Ben Reyhan Hanım ile alakalı pek bişey bilmiyorum. Sadece çok ilgili ve nazik bir doktor olduğunu duydum. Ama doğumlarda nasıl hiç bilmiyorum. Tıp merkezi olduğu için hiç Kocaeli tıp a gitmeyi düşünmedim araştırmadım da açıkçası. Daha gebe kalmadan gideceğim doktor belliydi çünkü 😊
Hnd41nr ElfGzm ya bende reyhan hanıma gidiyorum çok memnunum şimdiye kadar 33 haftalık oldum bu saatten sonra başka doktora gitmek istemem ama bi tedirgin oldum daha önce doğum yapmış biri mi söyledi
ElfGzm Busratm ya ne güzel canım hayırlısı olsun inşallah ama şu an vm medikal park hastanesinde kocaeli tıp kapandı gerçekten çok nazik insanı rahatlatıyo güzelde anlatıyo herşeyi bilgi veriyo ☺️ ama bi tereddüt oluştu ister istemez canım
DamlaNur29 ElfGzm canım acıkcası o hastane bana paralı devlet hastanesi gibi geliyor cok kalabalık tıklım tıklım muayane ücretleri uygun oldugu için ve fabrikalarla anlaşma olduğu için eşimde hatta neden oraya gitmiyosn dedi hastaneye cok güvenemedim zaten gittiğim hastane ile arasında cok fark kalmadı fiyat olarak yüzyıla gidiyorum çiğdem hanıma gecen ay sehere gittim cok sevemedim kadını tekrat çiğdeme döndüm 15 dk cıkmıyosun içerden herseyine bakıyorlar bebegin memnunum yani
Busratm ElfGzm Şöyle söyliyim canım. Şimdi ben ebeyim daha önce konak hastanesinde çalıştım 4 sene kadar. Her kadın doğumcunun başından istemeyeceği kötü olaylar geçmiştir. Sonuçta doğum riskli bir olay hem anne hem bebek canı. Ama bunların geçmesi kadın doğumcunun kötü olduğu anlamına gelmez. Doktorların elinde olmuyor bazı durumlar bunu bizzat yaşayan bir insan olarak söylüyorum. İyi ya da kötü diyemem ama belki bir olaydan dolayı adı öyle anılıyor olabilir.
Aygul01 Sehergul evet gördüm ben memnum kalmadim ama belki siz cok memnum kalacaksınız o yüzden anlatmam cok dogru olmaz, ona daha yeni başladığınız belli cunku, kendiniz tecrübe etmeniz daha dogru olacaktır 🧚🏻
Sehergul Aygul01 Bende tanidigim arkadaslar var memnun kalinca basladim 15 haftaligim şuana kadar çok tatli konuşuyor bilmiyorum ilerde ne olur ama 🤔
ElfGzm sevvalsarp evet eşime o doktoru önermiş çalıştığı yedden biri ama bi fikrim olmadığı için sormak istedim nasıl ilgilenmesi acaba anlatıyo mu güzelce 😊
sevvalsarp ElfGzm çoğu kişi yoğunluğundan dolayı memnun olmadıklrını söylüyor ama ben çok memnunum ikinci gebeliğim şuan ilkinde de nuri beye gittim yakın çevremde kız kardeşlerim dahil hep nuri beye gittik hepimiz çok memnunuz çok bilgili bir doktor 😊
Yaseminilter ElfGzm ben ilk öğrendiğimde kocaeli tıptaki ayşegül hanıma gittim hayatımda o kadar kötü bir doktor görmedim yani ilgilenmesi hiç yok bilgi vermesi hiç yok tek derdi kaç hasta gelicek bugündü. Sonra odyolog bir arkadaşım akademide Arzu hanıma gitmişti onu önerdi bende gittim çok memnun kaldım baya ilgili sürekli ulaşılabilir durumda doğumumu da onda yaparım büyük ihtimalle
Deniz41 Senemadem cihangir bey bilgili doktor ama hastasıyla çok ilgilenmiyor alaka sıfır ve hastane uygun oldgu için devlet hastanesi gibi hayatta önermem açıkcası